Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelijepo

Hrvatska tvrtka Georgini Rodriguez ispunila veliku želju: Pogledajte što su joj ugradili pred kućom

Foto: instagram
1/19
20.11.2023.
u 15:00

A sve se poklopilo i s rođendanom njihove mezimice Alani Martine koja je bila i povod ovoj ideji

Obitelj Christiana Ronalda preselila se u Rijad gdje je Ronaldo potpisao ugovor za saudijski Al Nassr, a iako su već neko vrijeme tamo, za božićne praznike čini se kako će se s djecom vratiti u kuću u Madridu, a zbog toga je Georgina Rodriguez poželjela djeci pred kućom napraviti pravu malu ledenu bajku. 

A sve se poklopilo i s rođendanom njihove mezimice Alani Martine koja je bila i povod ovoj ideji. Tako je ona dobila svoje privatno klizalište postavljeno ispred njihova doma u Madridu, a uz njega imaju i dio za tople čokolade. Na jednoj od snimki Georgine Rodriguez, koju je objavila na društvenim mrežama, može se vidjeti Ronaldo kako poput malog djeteta uživa vozeći se na triciklu prilagođenom upravo za ledene površine. Uz njega, zabavljali su se i Georgina s djecom, ali i ostali prijatelji i zaposlenici. 

Klizalište čija je snimka obišla cijeli svijet proizvod je hrvatskog brenda Ice Wonderland iza koje stoje uspješni poduzetnici Rahela i Natko Bošnjak koji već više od 10 godina uz slogan Delivering Winter Joy svoja klizališta postavljaju diljem Europe. A kako je prošla njihova ledena Madridska avantura na imanju ispred kuće jednog od najpoznatijih parova današnjice ispričala je Rahela Bošnjak.

- Georgina i njezin stručni tim izuzetno su profesionalni i cijela naša suradnja je bila iznimno ugodna i na vrlo visokom nivou. Sve što smijem reći je da se u tih nekoliko dana koliko smo proveli zajedno pokazala izuzetno brižnom osobom, te joj je glavni cilj bio osigurati blagdansku zabavu u kojoj će uživati cijela obitelj i njihovi prijatelji. Pripremila je i blagdansku hranu za cijelu ekipu, churrosi su bili izvanredni, a pokazala se i kao odlična klizačica a sve to možete vidjeti i u njezinom videu, cijelo društvo bilo je oduševljeno našom maskotom pingvina i dodatnim spravama za zabavu na ledu, rekla je Bošnjak. 

Njihova ekskluzivna klizališta za privatne korisnike pravi su zimski raj za one koji vole privatan luksuz i zabavu u krugu svojih prijatelja i obitelji. Tako Ice Wonderland Exclusive klizališta najčešće odabiru javne osobe koje privatno žele uživati u blagdanskoj ledenoj čaroliji. Upravo to ova tvrtka nudi svojim ekskluzivnim klijentima - uživanje u luksuznoj zimskoj zabavi, klizalištu na na privatnoj lokaciji, organizaciji druženja uz light show, glazbu, predstave na ledu, privatne škole klizanja i stvaranju uspomena koje traju cijeli život - uz najveći luksuz poznatih osoba današnjice koji nema cijene - privatnost i  ugodno provedeno vrijeme sa obitelji i prijateljima.

Već dugo radimo na ekskluzivnom proizvodu luksuznih klizališta namijenjenih privatnom korištenju. S obzirom na to da su naši klijenti za ovaj proizvod osobe visoke platežne moći koje čuvaju svoju privatnost, sve naše suradnje se ostvaruju putem preporuka poštujući njihovu privatnost te njih nikada ne komuniciramo javno. Unatoč tome, odluka ovakve javne objave jedne od najpoznatijih žena na svijetu dala nam je veliku vidljivost i naravno da smo jako sretni što bili dio toga i što je upravo ta objava postala viralna - naglasila je Rahela Bošnjak.

Podsjetimo, Georgina je u Saudijskoj Arabiji naišla na mnoge osude. Ovo ljeto počela se prikazivati njezina reklama za parfem Laverne koja je izazvala burne reakcije. 

VEZANI ČLANCI

Veliki reklamni plakati na kojima je partnerica nogometaša Cristiana Ronalda osvanuli su u Rijadu i, prema mišljenju mnogih Saudijaca, neprimjereni su i traže da ih se ukloni. Fotografijama reklamnih plakata na svom Instagram storyju pohvalila se i Georgina i pokazala slike billboarda na kojima pozira s bočicom parfema.

Prema standardima u Saudijskoj Arabiji mnogi smatraju kako njezino izdanje na ovom plakatu nije primjereno i strani mediji pišu kako su na društvenim mrežama mnogi tražili da se "ta golotinja ukloni". Njezini brojni obožavatelji ne vide ništa sporno kod ove fotografije i poručuju kako je pristojno odjevena i predivna kao uvijek.

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Komentara 3

AR
art1
17:01 20.11.2023.

Meni je moja rodbina ne ugradila, ali postavila poljski wc pokraj terase. to je zakon jer sad dok mi ekipa dođe se napiti kod mene, ne ulaze mi u kuću nego vani.

CU
Cuturas
19:07 20.11.2023.

Zakaj tam u toj Arabiji ne slave Božić, onda se bude i Broz moral ozljedit kroz mjesec dana ako ne i sutra. Da to mu je prilika da malo protulumari ovih mjesec dana

MI
mikimouse12
16:20 20.11.2023.

Tko je to Christiano Ronaldo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije