Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Hrvatska Miss Universe se oglasila nakon izbora: 'Bila sam nezadovoljna i tužna'

Foto: Privatna arhiva
1/6
15.12.2021.
u 12:05

"Moja priča tek počinje. Par dana ću si uzeti da se odmorim i uživam s obitelji i prijateljima, pa ću vam ispričati sve o mom iskustvu i budućim planovima. Hvala svima od srca na podršci", napisala je Ora Ivanišević na svojem Instagram profilu.

Hrvatska predstavnica na izboru za Miss Universe, Dubrovčanka Ora Ivanišević (20) na svojem se Instagram profilu oglasila o svojem iskustvu. Ivanišević je otkrila da se vratila kući te da se osjećala tužno i razočarano zbog rezultata. "Završilo je jedno nezaboravno iskustvo, vratila sam se kući bez plasmana. Bila sam nezadovoljna i tužna, ali spremna sam pokazati koliko još imam pridonijeti. Moja priča tek počinje. Par dana ću si uzeti da se odmorim i uživam s obitelji i prijateljima, pa ću vam ispričati sve o mojem iskustvu i budućim planovima. Hvala svima od srca na podršci", napisala je. U videu koji je podijelila vidi se njezin put kući te na kraju ona u sobi gdje nasmijana i umorna liježe u krevet.

Podsjetimo, Ivanišević je Hrvatsku predstavljala na svjetskom izboru koji se održao u Izraelu, a pobjedu je odnijela Miss Indije Harnaaz Sandhu (21). Izbor je bio proveden pod strogim epidemiološkim mjerama kako bi sve djevojke bile zaštićene.

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za pet', pojavit će se i u novoj emisiji 'Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije