Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li stići?

Bojana Gregorić Vejzović o pripremi za blagdane: 'Ne, nije lakše kad se primim za glavu ili počupam'

Foto: Instagram
1/13
15.12.2021.
u 07:00

U komentarima su joj pratitelji pisali svoja iskustva. "Naravno, sve u zadnji čas. U trku do cilja", poručila joj je jedna osoba.

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović (49) na svojem je Instagram profilu otkrila kako se osjeća u iščekivanju blagdana. Bojana je objavila fotografiju na kojoj pozira te se jednom rukom drži za glavu. "Deset dana do Božića! Hoćemo li stići? Školski testovi, predstave, srediti stan, shopping, kuhanje... Ne nije lakše kad se primim za glavu ili počupam, ali treba sve probati", napisala je u opisu objave te dodala emotikon koji plače od smijeha. 

U komentarima su joj pratitelji pisali svoja iskustva. "Naravno, sve u zadnji čas. U trku do cilja", poručila joj je jedna osoba. "Zdrava i puna elana. Sve se napravi kad smo zdravi", poručila joj je druga osoba. Pratitelji su joj pisali i komplimente. 'Wow', 'predivna', 'prelijepa žena', samo su neki od komentara na objavu koju možete pogledati OVDJE.

Inače, Bojana redovito objavljuje na svojim društvenim mrežama. Sa svojima pratiteljima tako dijeli svakodnevne situacije s kojima se susreće. Nedavno je opisala kako se njezina obitelj borila s koronom, a jesenas je opisala i kakve je probleme s majstorima imala. 

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u 'Večeri za pet', pojavit će se i u novoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije