Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Hrvatica koja je pobijedila u srpskom showu prekinula s dečkom: 'Puno se toga šuškalo'

Foto: Instagram
1/5
20.01.2021.
u 22:15

Dragi naši... Želim da vas obavijestim da Filip i ja nismo više zajedno. Želimo se zahvaliti dragim ljudima koji su bili uz nas. Molimo vas da poštujete našu privatnost. Ovo je težak period za oboje, shodno tomu nećemo davati nikakve izjave, napisala je Iva na Instagramu, a isto je na svom profilu podijelio i Filip.

Iva Grgurić, Hrvatica koja je pobijedila u posljednjoj sezoni srpskog reality showa "Zadruga", prekinula je s dečkom Filipom Đukićem.

-  Dragi naši... Želim da vas obavijestim da Filip i ja nismo više zajedno. Želimo se zahvaliti dragim ljudima koji su bili uz nas. Molimo vas da poštujete našu privatnost. Ovo je težak period za oboje, shodno tomu nećemo davati nikakve izjave, napisala je Iva na Instagramu, a isto je na svom profilu podijelio i Filip. 

Foto: Instagram screenshot

Srpski mediji pisali su o prekidu još prije Nove godine, no par koji se i upoznao u "Zadruzi" tada je to demantirao.

- Ne želim kazati je li u pitanju prevara, udaljavanje ili naprosto gašenje ljubavi. S Filipom imam dogovor da o raskidu ne pričam. Puno se toga šuškalo, govorili su da smo raskinuli i prije nekoliko tjedana, ali to nije točno. Raskid se sada dogodio, pričat ću o tome kada budem mogla, kazala je Iva za Blic.

Podsjetimo, Slavonka je pobjedom u srpskom reality showu postala bogatija za 50 tisuća eura. Ova 27-godišnjakinja rekla je kako će novac uložiti u nekretnine, te da će jedan stan kupiti u Zagrebu, a drugi u Beogradu, a izrazila je i želju da se okuša u glazbenim vodama. Mediji u Srbiji pisali su i kako je dio osvojenog novca potrošila i na botoks i tretmane za uljepšavanje.

-  Poslije finala sam sredila neke nesavršenosti na licu, osvježila sam se. Smanjila sam usne, odnosno, izvadila sam silikone. Slušala sam kritike, razmišljala sam o tome. Istina je da sam možda malo pretjerala - ispričala je Grgurić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije