Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ga bilo 4 mjeseca

HRT-ov voditelj Denis Latin nakon izbivanja vratio se na Facebook i objavio fotku staru 20 godina

Zagreb: Denis Latin, televizijski voditelj i urednik emisije Latinica
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
11.04.2023.
u 18:56

Riječ je o fotografiji koja je nastala tijekom snimanja kultne 'Latinice' u kojoj su gosti bili književnica Vedrana Rudan i profesor Ivan Šiber

HRT-ov urednik, voditelj i novinar Denis Latin (57) nakon četiri mjeseca izbivanja vratio se na Facebook. "Pozdrav svima! Ponovno se družimo", poručio je Latin u svojoj prvoj objavi nakon višemjesečne stanke, a nedugo zatim na svom je profilu objavio i fotografiju staru 20 godina. Riječ je o fotografiji koja je nastala tijekom snimanja kultne 'Latinice' u kojoj su gosti bili književnica Vedrana Rudan i profesor Ivan Šiber. "Latinica 2003., s Vedranom Rudan i profesorom Šiberom", napisao je u opisu fotografije koja je u samo sat vremena od objave prikupila nešto manje od sto lajkova. "Latinica, uvijek punom pažnjom praćena", "Najbolja emisija na HTV-u", samo su neki od komentara ispod objave. 

Inače, Latin je novinarsku karijeru počeo kao 16-godišnjak u rodnom Šibeniku, gdje je surađivao u dopisništvu Slobodne Dalmacije. Diplomirao je politologiju 1989. na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Na drugoj godini fakulteta bio je na audiciji za televizijskog novinara, nakon čega je počeo raditi kao reporter Zagrebačke panorame na HRT-u. Uređivao je i vodio Vijesti, Dnevnik 2, Dnevnik 3, emisiju "Slikom na sliku" te politički magazin "U potrazi". Zabavni show "Napokon nedjelja!" i emisiju "Otvoreni globus Denisa Latina" uređivao je i vodio na TV Mreži.

Bio je šef ratnog studija u Sisku 1991. i Kninu 1995.godine, a najpoznatiji je po talk-showu "Latinica" u kojem je obrađivao važne društveno-političke teme i za koji je dobio nekoliko novinarskih nagrada. Danas u Informativno-medijskom servisu HRT-a uređuje brojne informativne televizijske formate poput news programa HRT4, Teme dana, emisije Otvoreno, Vijesti i Dnevnika.

VIDEO Natalija Prica o suradnji s Milanom Bandićem 

Ključne riječi

Komentara 3

PO
popravni
20:15 11.04.2023.

To onaj što je za marku s Tuđmanom rekao da ne zna na koju bi stranu pljunuo? Mi nemamo nedoumica o njegovoj slici, znamo gdje bi.

CA
cavecanem
19:55 11.04.2023.

80 kuna svaki mjesec 🤮

MI
MiljenkoTravić
09:49 12.04.2023.

u meti ne mogu doći sami sebi od sreće. Denis moj, fulao si desetljeće ...tko je još na Facebooku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije