Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u pohodu na Europu

Let 3 nastupom u Madridu oduševio i Konstraktu, u publici se vijorile hrvatske zastave

Foto: Dallas Records
1/21
11.04.2023.
u 18:00

Let 3 su sjajnom izvedbom u dvorani La Riviera osvojili i fanove Eurosonga u Madridu, od kojih su neki stigli i sa hrvatskim zastavama.

'Mama kupila traktora’ orilo se ovog vikenda u madridskoj dvorani La Riviera te smo tako ponovo gledali scene poput onih koje smo vidjeli u Varšavi i Tel Avivu. Let 3 su sjajnom izvedbom u dvorani La Riviera osvojili i fanove Eurosonga u Madridu, od kojih su neki stigli i sa hrvatskim zastavama.

Niti u Španjolskoj nije izostala erupcija oduševljenja kada bend otkrije ruže u guzama, a nakon same izvedbe Prlja je predvodio a capella zbor od preko 2500 fanova koji su još jednom htjeli ponoviti gradivo uglas pjevajući ‘Mama ŠČ!’.

Prije samog nastupa Let 3 je prošetao po ‘purpurnom tepihu’ te odradio još niz intervjua i izjava potvrđujući veliki interes medija za hrvatskim predstavnicima, a članovi benda susreli su se ponovo i sa španjolskim ŠČ fanovima. U Madridu su se članovi Leta upoznali i družili s Konstraktom, prošlogodišnjom predstavnicom Srbije na Euroviziji koja je vrlo popularna i u Hrvatskoj.

Nakon Varšave, Tel Aviva i Madrida, Let 3 će 16. 4. nastupiti u dvorani Here u Londonu, na posljednjem pred-Eurovizijskom partiju, nakon čega se vraćaju u Hrvatsku na posljednje pripreme prije odlaska ‘Zlatnim traktorom’ za Liverpool. Podsjećamo da je Let3 najavio veliki open air koncert 2.9. na zagrebačkoj Šalati, a neposredno nakon povratka s Eurovizije nastupit će 19.5. u beogradskom Domu omladine. 

Foto: Promo
VIDEO Natalija Prica o suradnji s Milanom Bandićem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije