Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI KVIZ

HRT i ove godine emitira humanitarnu Potjeru, evo tko su natjecatelji

kviz Potjera
Foto: HRT
1/5
15.12.2023.
u 13:30

Lovac će biti Krešimir Sučević Međeral, a natjecatelji za ovu priliku, koji se znaju od ranije, bit će Ariana Vela, Krešimir Macan, Ankica Mamić i HRT-ov urednik Damir Smrtić

HRT u četvrtak, 28. prosinca na Prvom programu u terminu od 18:15 emitirat će posebno, humanitarno izdanje svog popularnog kviza „Potjera“. Lovac će biti Krešimir Sučević Međeral, a natjecatelji za ovu priliku, koji se znaju od ranije, bit će Ariana Vela, Krešimir Macan, Ankica Mamić i HRT-ov urednik Damir Smrtić.

„Prijašnjih smo godina u prosincu običavali snimiti samo jednu humanitarnu emisiju Potjere. Na kraju ove godine snimit ćemo njih dvije. Prvu od njih emitirat ćemo u četvrtak 28. 12. 2023. i ona će biti posljednja redovna emisija Potjere u 2023.“ , rekao je Igor Grković, urednik „Potjere“.

VEZANI ČLANCI: 

Emisija je realizirana u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u RH koji će za tu priliku donirati 15.000 eura.

„Eventualni osvojeni novac proslijedit ćemo Autonomnoj ženskoj kući Zagreb koja je 14. prosinca obilježila neprekinute 33 godine rada i donaciju će iskoristiti za potrebe žena koje su preživjele nasilje i za potrebe njihove djece smještene u skloništu.“, dodaje Grković.

Podsjetimo, lani su lovci postali lovine. Dean Kotiga, Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral i Mladen Vukorepa bili su natjecatelji, a lovac je postao Sven Marcelić, Zadranin koji je  postavio novi rekord, kada je u završnoj potjeri sam imao 22 koraka prednosti pred Krešom i osvojio 115 tisuća kuna. 

Sven je i ovog puta pokazao zavidno znanje, na lovci su bili uspješniji. Svi su išli na vioše ponude i na kraju osvojili čak 380 tisuća kuna, koje su donirani udruzi Krijesnica koja skrbi o djeci i roditeljima suočenima s malignim bolestima. Najviše odgovorenih pitanja u prvoj minuti imao je Dean, koji je osvojio 38.500 kuna, te obranio višu ponudu od 115 tisuća, dok su Mladen i Morana osvojili po 75 tisuća kuna. 

Tijekom završne potjere natjecatelji su osvojili 20 koraka prednosti. Sven ih sa svojih 17 koraka nije uspio dostići pa su tako današnji natjecatelji osvojili ukupno 380 tisuća kuna koje će donirati udruzi Krijesnica.

VIDEO: Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni: Bila je najbolja majka našoj djeci dok sam stvarao povijest 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije