Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OSTALA DUŽNA

Hejter komentirao izgled Danijele Dvornik, ona mu žestoko odgovorila

Danijela Dvornik
Foto: Instagram screenshot
1/7
20.04.2021.
u 13:39

"Čovječe, ova Danijela pliva u salu", napisao je pratitelj, a Danijela mu je odmah odgovorila: "A ti plivaš u pameti. Nabaci svoju sliku, molim te, da se zaljubimo", napisala je Dvornik.

Danijela Dvornik na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u sportskom izdanju pozira na električnom romobilu.

"Aaa, baka na električnom romobilu", napisala je pokraj fotografije i pratiteljima objasnila kako je već godinama razmišljala o kupnji ovog prijevoznog sredstva kako bi brzo mogla svladati manje udaljenosti. 

Foto: Instagram screenshot

Blogerica i influencerica dobila je puno komentara koji su hvalili njenu liniju, no našao se i jedan hejterski.

"Čovječe, ova Danijela pliva u salu", napisao je pratitelj, a Danijela mu je odmah odgovorila. 

"A ti plivaš u pameti. Nabaci svoju sliku, molim te, da se zaljubimo", napisala je Dvornik. 

Danijela je nedavno objavila i fotografiju s treninga, a jedna joj je pratiteljica napisala kako se vidi da ima viška kilograma.

"Ma uvijek ima viška, ali nisam manekenka. Uostalom, najvažnije je da se ja dobro osjećam sama sa sobom. Dugo godina nisam bila svjesna te spoznaje. Sad kilogram više-manje... Nebitno je", kazala je, a mnoge pratiteljice odlučile su stati na njenu stranu te se pobunile protiv prvog komentara. Međutim, Danijela je inzistirala na tome da je sve u redu pa se rasprava nije žustro nastavila.

VIDEO: Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:05 20.04.2021.

Što je to hejter? Neka šifra, lozinka, password...

JO
jorgen
13:57 20.04.2021.

Zašto je čovjek odmah klasificiran kao "hejter" ako je izrazio očigledno? Da li je meteorolog "hejter lijepog vremena" kada kaže da slijedi kiša? Ne smijemo više izricati očito? Niti imati svoje mišljenje jer smo automatski mrzitelji?

Avatar Tombstone
Tombstone
00:01 21.04.2021.

Opet cenzura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije