Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sutra poseban dan

Severina zaintrigirala objavom: 'Tvoju sam zlu prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe'

Foto: Instagram
1/12
20.04.2021.
u 10:49

Podsjetimo, Severina je za prošli rođendan dobila na dar svirku tamburaša ispred njezina zagrebačkog stana na Kozjaku jer je bila u samoizolaciji nakon dolaska iz Beograda.

Pjevačica Severina Kojić sutra slavi svoj 49. rođendan. U povodu tog njoj važnog dana, na svom je profilu na Instagramu objavila podužu objavu u kojoj je opisala kakva joj je bila 48., ali i kakva bi voljela da joj bude 49. godina. 

"Draga moja 48., adio... Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I prije smo imali problema pa ih nismo riješili." Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej? Ne daj se 49-to. Pozdrav generaciji 1972.", napisala je Severina u svojoj objavi. 

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Severina je za prošli rođendan dobila na dar svirku tamburaša ispred njezina zagrebačkog stana na Kozjaku jer je bila u samoizolaciji nakon dolaska iz Beograda. Tada je snimila video na Instagramu gdje je pokazala svirku ispred kuće, a nakon što su tamburaši završili pjesmu ''Sretan rođendan'' od Fantoma, odsvirali su joj i ''Lipa si, lipa'' njezina prijatelja Gorana Karana, a kao šećer za kraj Mišu Kovača i bezvremensku ''Dalmacija u mom oku''. Osim toga, dobila je i rođendansku tortu, a proslavila je rođendan na "zoom partyju" s mnoštvom prijatelja.

"Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom party, za tortu, za pjesmu pod mojim prozorom... Fanovima na videočestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve", napisala je uz video Severina.

Hoće li joj i ove godine stići tamburaši, hoće li ga provesti u Zagrebu ili Splitu, vidjet ćemo sutra. 

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je – milijarderkom!

Ključne riječi

Komentara 8

BA
balance
12:21 20.04.2021.

Ministrica sexa i elitnog turizma.

FR
franjo
13:43 20.04.2021.

Bolesna osoba.

VE
velma
17:51 20.04.2021.

Pa gdje je muž,ode i on,sigurno se rastala,on i tako nije bio za nju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije