Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli nudizam

Heidi Klum: I sa 60 godina ću na plaži biti u toplessu

Heidi Klum
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
03.11.2016.
u 09:23

Manekenka i voditeljica osmislila je liniju kupaćih kostima, a iako ih dizajnira, na plaži ih ne nosi često, jer, kaže, voli biti u toplessu

Top model i voditeljica Heidi Klum dizajnirala je liniju kupaćih kostima, koje je, kaže, osmislila tako da se žene u njima osjećaju seksi i ugodno, jer upravo tako se ona voli osjećati u kupaćem kostimu. 
– Volim modu i volim pokazati svoju ženstvenost. Još uvijek se osjećam seksi i želim tako i dalje izgledati i ne smeta mi pritom što imam 43 godine – rekla je Heidi. 

U svojoj kolekciji odlučila se za jednostavne kupaće kostime i nije se povodila za tim da dobro izgledaju na fotografijama, nego da budu udobni ženama koje ih nose. Iako dizajnira kupaće kostime, Heidi na plaži ipak više preferira biti u toplessu. – Ja ću sigurno biti jedina žena na plaži koja će se i sa 60 godina kupati u toplessu. Trbuh i grudi mi sigurno neće biti čvrsti kao sada, ali ne marim za to. Više volim nudizam na plaži, jednostavno sam takva – kaže Heidi. 

Kaže da ne vidi razloga skrivati se pod suncobranom ako vam koža više nije savršena kao kad ste bili 20-godišnjakinja. Morate se dobro osjećati u svojoj koži, poručuje lijepa Heidi. 

 

 

Loving this #VistaBlue color for #HEIDIbyHeidiKlum @heidiklumintimates

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Such a fun time on set shooting our new collection @heidiklumintimates

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

Ključne riječi

Komentara 1

ER
Erick
09:31 03.11.2016.

Mozes, nece biti velike guzve da te gledaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije