Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiv

Hauser objavio fotku s J. Deppom i svi se pitaju: Što mu se dogodilo?

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
02.06.2018.
u 18:31

Prije koncerta u Sankt-Peterburgu Stjepan Hauser i Luka Šuliću družili su se Johnnyjem Deepom i Hauser je objavio na Instagramu i fotografiju s njim i šokirao obožavatelje.

Dečki iz 2Cellosa, Stjepan Hauser i Luka Šulić nakon nastupa na finalu Lige prvaka u Kijevu nastavili su s turnejom po Rusiji.

Dan prije njihovog koncerta u Sankt-Peterburgu u istoj dvorani koncert je imao bend Hollywood Vampires,  u kojem sviraju tri legende, Johnny Depp, Alice Cooper i Joe Perry. Stjepan i Luka dvoranu su posjetili tijekom njihovog nastupa i upoznali se i fotografirali s Deepom, Cooperom i Perryjem. 

- Johnnyja Deppa znamo već dugo i viđali smo se više puta i znamo da je naš veliki obožavatelj. Uvijek ga je lijepo vidjeti jer je baš simpa i cool lik. - komentirao je Stjepan Hauser.

 

 

2Pirates in Russia! #johnnydepp #hauser #2cellos

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

Naš violončelist objavio je na svom Instagramu fotografiju s Deepom a obožavatelji nisu mogli vjerovati da je na slici slavni glumac jer se sasvim promijenio. 

- To je on? Ne bih ga nikada prepoznala. Što mu se dogodilo? Ne izgleda baš najbolje? Johnny je neprepoznatljiv. - komentirali su obožavatelji na profilu Stjepana Hausera. 

1/18

 

Komentara 3

SX
sudbina x
19:12 02.06.2018.

Peder uvijek nađe pedera...

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
18:46 02.06.2018.

Droga ili alkohol a vjerojatno i kombinacija!

Avatar Nesvrstani
Nesvrstani
19:30 02.06.2018.

Probao sve žene pa malo da promeni. Nema predrasude glupe voli žene a voli i dupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije