Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirana glazbenica

Hana Huljić Grašo javila se nakon dužeg izbivanja s Instagrama, obznanila je veliku novost

Zagreb: Promocija  knjige 'La Petite Marie' autorice Vjekoslave Huljić
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/11
08.08.2023.
u 20:15

Objavila je selfie te otkrila da radi na novoj glazbi koju će uskoro predstaviti obožavateljima. Lijepa Hana pozirala je u elegantnom izdanju, te je na sebi imala minimalno šminke i decentan nakit. Fotka je brzo skupila gomilu lajkova, a u komentarima su joj mnogi pisali komplimente.

Hana Huljić Grašo javila se pratiteljima na društvenim mrežama nakon dužeg vremena izbivanja. Objavila je selfie te otkrila da radi na novoj glazbi koju će uskoro predstaviti obožavateljima. Lijepa Hana pozirala je u elegantnom izdanju, te je na sebi imala minimalno šminke i decentan nakit.

Fotka je brzo skupila gomilu lajkova, a u komentarima su joj mnogi pisali komplimente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

"Preslatka", "Prelijepa", "Zgodna, prirodna ljepotica" samo su neki od komentara njenih pratitelja. 
Podsjetimo, kantautorica i pjevačica  se u lipnju nakon godinu dana pauziranja vratila na pozornicu i s ocem Tončijem (61) svečano otvorila prvu večer ovogodišnjih Melodija Jadrana i to izvedbom popularne pop mise, Misa Mediterana.

VEZANI ČLANCI:

Hana inače voli držati svoju privatnost i obitelj dalje od očiju javnosti, a sada je ipak progovorila o životu s kćerkicom Albom.

"Biti majka za mene je nešto najljepše, ali ne planiram pauzirati svoju glazbenu karijeru. Već sam dosta puta otišla u studio u ovih proteklih godinu dana zbog raznih projekata, zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama", rekla je Hana za Dalmatinski portal.

"Nesvjesno pokušavam izmisliti pjesmice dok uspavljujem bebu. Kada Albu bilo tko drugi pokuša uspavati pitaju me 'Što joj pjevaš?', a ja ne mogu objasniti jer je to nešto što sam ja izmislila. Tako da baš imamo u planu jedan projekt dječjih brojalica i uspavanki, mama ih ima na stotine", otkrila je i opisala kakva je malena Alba. 

"Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela-ne htjela okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom", dodala je Hana. Pozornica joj, kaže, nije nedostajala, ali joj je nedostajalo sjediti za klavirom i pisati. 

VIDEO Ella Dvornik potvrdila je glasine o svom braku: Istina je, u procesu smo razvoda

Komentara 2

TR
Tripoli
21:22 08.08.2023.

U živo,bez šminke ili fotošopa baš i nije neš pretjerano zgodna...kamo li ljepa...

PM
p.milovic.1
16:51 10.08.2023.

A ja mislio da je doktorirala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije