Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOBRIM RUKAMA

Halid Bešlić opisao kako se osjeća nakon operacije: 'Bilo je stresno, nisu me uspavali...'

Halid Bešlić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
14.07.2022.
u 19:45

- Stavili su mi dva stenta. Dobro je, hvala Bogu, odlično je. Sve će to biti kako treba. Odlično se osjećam, da kucnem u drvo. Jedino što sada te tablete moram piti redovno, to je ta disciplina koje se moram pridržavati - ispričao je Halid

Legendarni bosanskohercegovački pjevač Halid Bašlić (68) nedavno je zabrinuo javnost kada je objavio da je u Sarajevu morao na operaciju ugradnje dva stenta. Kako je kazao za Avaz, nije ga bilo strah jer ga je operirao vrstan stručnjak dr. Mirsad Kacila sa svojim timom. 

 - Stavili su mi dva stenta. Dobro je, hvala Bogu, odlično je. Sve će to biti kako treba. Odlično se osjećam, da kucnem u drvo. Jedino što sada te tablete moram piti redovno, to je ta disciplina koje se moram pridržavati. Znao sam da sam u dobrim rukama. A drugo, nisam ni znao šta mi je bilo. Nisam mogao hodati, nisam se mogao kretati. Zvao sam doktora Kacilu da mu se požalim, a on me pravo od kuće poslao u bolnicu. Kako sam svratio da vidimo šta je, tako sam se našao na stolu. Bilo je to stresno, nije to operacija na kojoj te uspavaju, već si budan i možeš pratiti sve na ekranu iznad sebe. Sve je bilo gotovo za pola sata - rekao je Halid. 
Ipak, priznao je da ga je boljelo, ali na početku procedure, a usporedio je osjećaj s onim kada primaš injekciju. Doduše, ne običnu.

- Ali ništa se ne osjeti kada se već krene preko vene. Samo se na aparatu čuje rad srca... Dok liječnici mogu vidjeti što se unutra događa - opisao je Bešlić svoje iskustvo. Halid se veoma brzo oporavio i već se vratio poslu.

- Odsvirao sam jedan koncert nakon toga. Nisam baš kao nov, ali sam blizu toga. “Renovirao” sam se - kroz smijeh je zaključio Bešlić.

VIDEO: Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
21:37 14.07.2022.

Šta se napuvao…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije