Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUĆA NA PELJEŠCU

Halid Bešlić o građevinskoj dozvoli za vilu: Nije za pohvalu što se tiče te dozvole

Na današnji dan ro?en je Halid Bešli?, najpoznatiji bosanski pjeva? narodne glazbe
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
19.02.2024.
u 15:26

Pjevač u općini Drače na Pelješcu gradi kuću za odmor, a u jednom trenutku građevinska inspekcija je zaustavila gradnju zbog nedostatka građevinske dozvole

Pjevač Halid Bešlić (70) na Pelješcu je pronašao idealnu parcelu na kojoj gradi svoju idealnu kuću za odmor.  - Kupio sam parcelu od prijatelja odnosno njegove kćeri, koja ima firmu i ona gradi kompleks od 12 kuća. Sve je kupljeno već s građevinskom dozvolom. To neće biti ekstra luksuzna vila nego kuća od 170 kvadrata. Svakako ću imati bazen pred kućom. Vjerujem da će biti gotova iduće godine, ne znam hoću li uspjeti do ljeta. Vidjet ćemo. Odlučio sam se za to mjesto zbog mira, ljepote i blizine Sarajevu - ispričao je pjevač u studenom prošle godine. Kako doznaju 24 sata inspekcija je zaustavila gradnju njegove vile zbog nedostatka građevinske dozvole.

- Nije za pohvalu što se tiče te dozvole, ali umjesto da se izda za mjesec dana, to se čeka dvije godine. Postavlja se krivica na stranu onih koji nisu krivi. Ulažem novac u Hrvatskoj i onda me neki mediji žele prozvati. Nitko nije našao pare na putu, ne kužim u kakve afere me žele staviti - komentirao - rekao je Halid za 24 sata i dodao kako je nastavio s gradnjom te planira svoj ljetni odmor u 2025. godini provesti na Pelješcu.

VEZANI ČLANCI

Kako se ranije pisalo u općini Drače sarajevski glazbenik je počeo graditi kuću i tek je potom zatražio građevinsku dozvolu i prema saznanjima 24 sata krajem prošle godine je izgrađeno gotovo do kraja 12 vila u ovoj općini i većina je izgrađena bez građevinske dozvole te je prva dozvola izdana 20. prosinca, i to Halidu Bešliću. 

Državni inspektorat je u siječnju potvrdio kako je ispekcija bila na lokaciji na kojoj se grade spomenutih 12 kuća te su utvrdili kako je u tom trenutku samo jedna parcela imala građevinsku dozvolu, na sedam parcela je zaustavljena gradnja i dvije nisu imale potrebnu dokumentaciju.  Popularni pjevač u međuvremenu je očito prikupio svu potrebnu dokumentaciju te najavio nastavak gradnje u kuću u kojoj se planira odmarati sljedeće godine. 

VIDEO Sabina Glasovac o sudjelovanju izboru za Miss Hrvatske i s kojim političarem je voljela pjevati

Komentara 5

LO
loraxy
17:50 19.02.2024.

Ne uklapa mi se on u Dalmaciju..

Avatar EU Turčin
EU Turčin
15:33 19.02.2024.

Vi fakat ko da niste u EU....gradi ko sta i gdje hoce!

AN
andersson
12:58 26.02.2024.

Općina Janjina, mjesto Drače!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije