Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Grupa S.A.R.S. nastupa u dubrovačkom parku Orsula!

sars
Foto: Promo foto National Geographic
31.03.2015.
u 10:08

Grupa S.A.R.S nastupit će u jednom od naših najljepših otvorenih koncertnih prostora, dubrovačkom parku Orsula, u petak 14. kolovoza.

Proći će tri godine od posljednjeg dolaska S.A.R.S.-a u park Orsulu gdje su nastupili davno ljeto 2012. godine.

Tadašnja koncertna atrakcija u međuvremenu se pretvorila u jedan od nekoliko najtraženijih i obožavanijih bendova naše regije. Punili su najveće dvorane i predvodili line up-e najznačajnijih festivala ovog podneblja, dodajući tome i rasprodane klubove po Europi kamo se u posljednje vrijeme sve češće zapućuju.

Na jug Hrvatske Žare i društvo 14. kolovoza dolaze sa čak dva ovogodišnja izdanja i nekim novim oborenim rekordima. Prvi live album, “Mir i ljubav”, snimljenim na trijumfalnom koncertu u Domu sportova proteklog listopada objavljen je početkom siječnja online, a prije nekoliko tjedana i kao CD. Novi studijski album “Proleće” grupa je, pak, izbacila 8. ožujka. U međuvremenu njihovi najveći hitovi, “Perspektiva”, “Lutka”, “Buđav lebac”, “To rade” uhvatili su nove milijunske preglede na YouTubeu.

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 80 kn, a na dan koncerta 100 kn.

Službena prodajna mjesta:

Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

>>S.A.R.S. će na koncertu karijere izvesti i pjesme koje dosad nisu svirali live

>>Listopadski koncert S.A.R.S.-a u Velikoj dvorani Doma sportova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije