Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoinicijativno

Grdović otišao na psihijatriju nakon što se izvikao na Brankicu

'13.04.2013., Zadar - Popularni pjevac Mladen Grdovic priveden u pratnji policije na Prekrsajni sud u Zadru, nakon jucerasnje prometne neserece u kojoj je sudjelovao svojim automobilom.  Photo: Zeljko
'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
14.05.2013.
u 13:51

Grdoviću je dosad u više navrata suđeno za obiteljsko nasilje. Procesuiran je i zbog niza prometnih nesreća koje je skrivio pod utjecajem alkohola.

Poznati zadarski pjevač Mladen Grdović neće još neko vrijeme biti priveden sucu za prekršaje zbog obiteljskog nasilja jer je još u ponedjeljak navečer na osobni zahtjev premješten na odjel psihijatrije zadarske Opće bolnice. Potvrđeno nam je to u zadarskoj policiji iz koje ističu da je Grdović zatražio liječničku pomoć.

Podsjetimo, Grdović je u ponedjeljak navečer prijavljen za obiteljsko nasilje, odnosno da je u alkoholiziranom stanju vikao na suprugu Brankicu. Već mu je dosad u više navrata suđeno za obiteljsko nasilje. Procesuiran je i zbog niza prometnih nesreća koje je skrivio pod utjecajem alkohola i pritom potpuno razbijao svoje skupocjene automobile. Grdović se u nekoliko navrata liječio od alkohola, no očito neuspješno, a sve je svoje probleme s alkoholom dosad pravdao tvrdnjom da je čovjek iz naroda koji voli ''popiti bevandu''.

>>Mladen Grdović prijavljen zbog obiteljskog nasilja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije