Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neumorni od plesa

Gorana Bogdana i djevojku ponijela atmosfera u kavani: Napravili su pravi raspašoj

Beograd: Goran Bogdan zabavljao se u klubu Dorcoleta na koncertu Prljavog Kazališta
Foto: Antonio Ahel/ATAImages./PIXSELL
1/25
07.12.2023.
u 18:30

Hrvatski glumac Goran Bogdan sa svojom emotivnom partnericom Jovanom Stojiljković uživao je i plesao do kasnih sati u srpskoj prijestolnici, a zabavljao ih je zagrebački rock sastav.

Hrvatski glumac Goran Bogdan (43) i njegova partnerica, također glumica Jovana Stojiljković bili su u centru pažnje na koncertu Prljavog kazališta u beogradskom klubu Dorćoleta. Par je vidno uživao, pjevao i plesao uz hitove, a atmosfera je doslovce bila za pamćenje. Iako svoju ljubavnu priču oboje skrivaju kao zmija noge, ovog puta nisu uopće marili za prisutne fotografe koji su sve snimili. 

Pjevač zagrebačkog rock sastava Mladen Bodalec došao je upravo za njihov stol te se zagrlio s Bogdanom i zajedno su nasmijani i veseli pjevali. Glumca je definitivno ponijela vrhunska atmosfera pa se kasnije ustao te se grlio i s Jasenkom Hourom. Jovana, Goranova djevojka također je neumorno plesala i pjevala. U ovako opuštenom izdanju još je nismo imali priliku vidjeti. 

Beograd: Goran Bogdan zabavljao se u klubu Dorcoleta na koncertu Prljavog Kazališta
1/13

Podsjetimo, Goran i 12 godina mlađa srpska glumica - koja je javnosti poznata po ulozi u filmu 'Južni vjetar', obnovili su svoju vezu krajem 2021., i to tek nekoliko mjeseci nakon što su prekinuli. Na snimanju jedne hrvatske serije ponovno su se zbližili, a još je ranije otkriveno kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze. Upravo se zbog toga nisu mogli učestalo viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti.

VEZANI ČLANCI:

Svoju vezu su prvi put započeli 2019. godine, a za njihovu ljubavnu romansu doznalo se tek kada je naš glumac svojoj odabranici poklonio veliki buket cvijeća nakon premijere jedne predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, a u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Ovaj par zajedno se pojavio na nekoliko događaja, a skoro svake godine zajedno se pojavljuju i na Sarajevo Film Festival. 

VIDEO Ivica Todorić i Miroslav Škoro pjevaju "Sude mi".

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
15:33 08.12.2023.

Prljavo kazalište postalo pozorište.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije