Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Goran saznao da Tina nije zaljubljena u njega, evo kako je reagirao

goran big brother
Foto: Screenshot
03.12.2015.
u 12:48

Vidno razočaran Goran je priznao Velikom bratu kako mu je krivo što Tina nema prave osjećaje prema njemu

Goran je u igri "Omotnica istine" saznao da je Tina glumila da je zaljubljena u njega kako bi im Big Brother na glavnu nagradu dodao 5000 eura, povećao tjedni budžet za 12 posto te organizirao tulum.

Vidno razočaran, poslije je Velikom bratu otkrio kako mu je krivo što Tina nema prave osjećaje prema njemu. Dodao je kako se ne ljuti na nju jer je to bio dio tajnog zadatka, ali smatra da je Tina "autsajder" i da će to i ostati ako i dalje bude glumila.

– Ako to misli, onda je dno dna, a ako zaista ima neko drugo mišljenje, ja sam se ponadao da je to zaista tako jer to se poklapa s onim što sam o Tini već rekao – kazao je Goran.

 

Da li je Tini bilo teško da odglumi? #Velikibrat

Posted by Veliki Brat on Wednesday, December 2, 2015
 

Istina je izašla na videlo! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Wednesday, December 2, 2015

>> Goran povjerovao da je Tina zaljubljena u njega, pogledajte njegovu reakciju

Ključne riječi

Komentara 6

MI
mirrro
14:15 03.12.2015.

ako si imalo pošten veliki brate sad pusti ukucanima snimke iz ispovjedaonice ovu muskaru zoricu kako prica o barbari i tini i drugim ukucanima,,ovako nisi pošten sto si i ti i svi ukucani napravili predstavu samo protiv gorana

SI
simeeee
13:08 03.12.2015.

Ne kuzim zasto je brother ovako iša podvaliti ovom bosancu/bodulu...bice ga je nesto nemilo naljutija pa mu se sad osvecuje

MT
mladen.turcic
14:48 03.12.2015.

nije.u redu da ga je tako naguzio jer se fakat bori protiv klana zorice,koja.svoju janjad traca na veliko ,tocno treba pustit kao slag na tortu zoricine traceve u ispovjedaonici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije