Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVANTURA S MAURICIUSA

Golim grudima vrijeđala vjeru

Dolores Lambaša i Dikan Radeljak
Dalibor Urukalović / 24 sata
05.02.2010.
u 09:24

Avantura s Mauricijusa. Naš izvor odmarao se u istom hotelu u kojem su odsjeli glumica Dolores Lambaša i inženjer Josip Radeljak te nam je dojavio sve pikanterije.

Misterij je razotkriven i daleko od Dubaija! Smokvice, trešnjice, ostalo “minijaturno” voće i ljubljenje dupina Dolores Lambaša, Josip Radeljak Dikan i njegova kći Lana pronašli su na Mauriciusu. U gradu Bella Mare na istočnoj obali, doznajemo, odmarali su se u hotelu Beau Rivage s pet zvjezdica. Poput prave skladne obitelji većinu vremena proveli su uživajući u zajedničkom druženju. No gotovo uvijek na hotelskome bazenu, ignorirajući morsku obalu. Osim kad su se, otkrila je 28-godišnja glumica na Facebooku, otišli družiti s dupinima.

– U prijepodnevnim satima Dolores je na bazen dolazila s malom Lanom. Radeljaka nije bilo! Zaista su se lijepo igrale. Moram priznati da se ponašala kao prava majka, nježna i brižna. Za večerom je djevojčici rezala hranu, a primijetila sam i da su u zrakoplovu (putovali su u business klasi) na sebi imale iste trenirke. Čini se da se jako dobro slažu – ispričao nam je izvor s Mauriciusa. Ali i nekoliko drugih pikanterija...

– Izgledalo je kao da se dobro zabavljaju, samo što se njihova zabava nije uvijek sviđala hotelskom menadžmentu. Primjerice Dolores je dobila nekoliko opomena jer se skinula u toples, u većinom hinduističkoj zemlji u kojoj to nije dobrodošlo. No činilo mi se da ona za to nimalo ne mari... – dodaje izvor. I Josip Radeljak se na odmoru raspojasao pa navodno nije poštovao sva propisana pravila.

– Imali su anegdotu s prodavačem na plaži. Naime, njih je strogo zabranjeno pozivati da uđu u krug hotela, a Dikan je trgovca doveo čak na bazen. Djevojke su isprobavale haljine, a on se cjenkao. Za cijenu tri haljine htio je otkupiti njih 10, što je čovjek odmah odbio te se nešto kasnije vratio i prodao mu ih. Za to vrijeme, hotelski čuvari i jedan menadžer izlazili su van trudeći se objasniti im kako to nije dopušteno. Trgovina se obavlja isključivo na plaži! – objasnio je “očevidac” koji tvrdi da se inženjer Radeljak, navodno, trgovcu predstavio kao Talijan. I tako završava priča o dvoje zaljubljenih koji su hladne dane siječnja proveli na uzavreloj plaži Mauriciusa. Zbunjuje jedino činjenica da su skrivali svoju destinaciju.
Možda iz straha (što je gotovo nemoguće) da će neki hrabri hrvatski paparazzo krenuti za njima ili zbog činjenice da je upravo Mauricius bio luka gdje su Dikan i Vlatka Pokos slavili prvu obljetnicu braka.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar punkufer
punkufer
13:11 05.02.2010.

Bahati primitivni seljaci. I sponzor i sponzoruša. FUJ!!!!

DO
Dondo
10:31 06.02.2010.

Ovaj članak je GENIJALALAN !!!!!! Tri dana ništa...a onda nakon prve tri rečenice i osjetio sam neizrecivo olakšanje. Zbogom laksativima i skupim čajevima ! Onoj pjesmi Novih Fosila treba promijeniti ime u : \"Hvala Saša ! \"

LO
Londoncanin
16:48 05.02.2010.

Mala zanimljivost Susjedni otok Mauriciusa - Reunion Island je dio EU! Dio su Francuske i imaju EURO! To sam saznao tek nedavno jer mi jedan frend ide tamo zivjet. Cool!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije