Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Goga je Ingrid i Luki poručila: Ljubav se ne može naći tamo gdje je nema

Foto: Instagram screenshot
1/6
17.05.2020.
u 11:46

Gordana Marelli na Instagramu je napisala poruku u kojoj je označila novi ljubavni par i citirala je Ivu Andrića.

Priznanje stručnjakinje iz showa "Brak na prvu" Ingrid Divković i natjecatelja tog showa Luke Budaka da su u vezi iznenadilo je gledatelje. U ovom RTL-ovom sociološkom projektu Luka je bio u braku s Nadijom i upravo ga je Ingrid zajedno s ostalim stručnjacima showa spojila s Nadijom. Bračna priča ovog para nije imala sretan kraj ali zato su nakon showa Ingrid i Luka otkrili da imaju puno zajedničkog i upustili su se u romansu.

1/15

Nakon jedne  zajedničke kave shvatili su da se jako dobro slažu i tako je započela njihova ljubavna priča koja je iznenadila gledatelje, ali nije iznenadila Gordanu Marelli i Adam Kromera koji su se također zaljubili u showu. Njihova priča počela je na slična način kao ova Ingrid i Luke. Goga i Adam u  showu nisu bili u braku, ali nakon showa su postali bliski i prijateljstvo se pretvorilo u ljubav, a sada očekuju i prinovu. Goga je na svom Instagramu napisala poruku kojom je dala podršku ljubavi između Ingrid i Luke.

- Ljubav se ne može naći tamo gdje je nema, niti se može sakriti tamo gdje je ima. - citirala je Gordana Ivu Andrića i dodala uz to poruku samo ljubav Ingrid Divković i Luka Budak. 

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar KimberlyBI87
KimberlyBI87
21:04 17.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​Ki︆︅︆︅s︆︅​sTo​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije