Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeri ryan

Glumila je u kultnoj seriji i mnogima je bila jedna od najljepših žena na svijetu, a evo kako danas izgleda

Foto: Profimedia
1/8
18.02.2024.
u 21:00

Ryan danas ima 55 godina, a nedavno se pojavila na 51. dodjeli nagrade Saturn u Los Angelesu. Tamo je, kao i obično, privlačila pažnju svojim izgledom. Glumica se nije puno promijenila od dana najveće slave, te još uvijek ima prekrasnu dugu plavu kosu i lijepo lice.

Jeri Ryan imala je 30 godina kada se pojavila u seriji "Zvjezdane staze: Voyager", u kojoj je glumila Sedmu Od Devet, nekadašnju pripadnicu Borg kolektiva koju je spasila kapetanica Janeway i pridružila posadi Voyagera.
Lijepa Jeri svojom je posadom brzo osvojila muškarce širom svijeta, a iako je glumila u još nekoliko poznatih serija poput "Bostonsko pravo" ili "Bosch", svima je prepoznatljiva po ulozi u Voyageru. 

Ryan danas ima 55 godina, a nedavno se pojavila na 51. dodjeli nagrade Saturn u Los Angelesu. Tamo je, kao i obično, privlačila pažnju svojim izgledom. Glumica se nije puno promijenila od dana najveće slave, te još uvijek ima prekrasnu dugu plavu kosu i lijepo lice. Bila je odjevena u bijelo odijelo, te je spremno pozirala fotografima. 

Foto: Profimedia

Inače, Jeri Ryan svoju je ulogu Sedme Od Devet reprizirala i u seriji "Picard", a mogli smo je vidjeti i u seriji 'Tijelo je dokaz'. 

VEZANI ČLANCI:

 

Picarda je u seriji 'Zvjezdane staze: Nova generacija' utjelovio glumac Patrick Stewart. Sir Patrick porijeklom je Britanac, a Picarda je glumio u 178 epizoda popularnog sci-fi serijala između 1987. i 1994. te u još četiri filma. 

GALERIJA Marko Grubnić puno se promijenio od početka karijere, a pogledajte kako se tada odijevao

1/21

"Uvijek ću biti iznimno ponosan na to što sam bio dio serije "Zvjezdane staze: Nova generacija", no kada je u proljeće 2012. pala zadnja klapa uistinu sam pomislio da je mojoj ulozi u serijalu došao kraj", kazao je ovaj šekspirijanski glumac koji živi u New Yorku. 

VIDEO Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro…'

Komentara 8

MO
morpheous
08:30 19.02.2024.

Ne bih imao ništa protiv da me asimilira!

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:18 19.02.2024.

Uh koliki su trekiji onanirali gledajući sedmu od devet haha

OT
otrovnijezik
14:05 19.02.2024.

Bomba i sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije