Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirjana Lisac

Tko je sestra Josipe Lisac? Nalikuju jedna drugoj, a karakterom su jako različite

Foto: Instagram
1/28
18.02.2024.
u 12:20

Josipa Lisac nedavno je proslavila svoj 74. rođendan, a mi smo se prisjetili njezine mlađe sestre Mirjane Lisac.

Dana 14. veljače, točno na Valentinovo naša legendarna glazbenica i umjetnica Josipa Lisac proslavila je svoj 74. rođendan, aimala spektakularan koncert u zagrebačkom Domu sportova čime je zaokružila turneju i ciklus obilježavanja 50. godišnjice izlaska svog albuma "Dnevnik jedne ljubavi". Mi smo se sada odlučili prisjetiti tko je zapravo njezina mlađa sestra Mirjana Lisac. U javnosti je baš i nismo imali priliku često vidjeti, tek se s vremena na vrijeme znala pojaviti na nekom događaju kako bi podržala svoju sestru koja uživa slavu na području Hrvatske i regije. 

1/20

Josipa Lisac je na svojem Instagram profilu svojevremeno znala i podijeliti neku fotografiju sa sestrom Mirjanom, a pratitelje legendarne pjevačice najviše je iznenadila zapravo sličnost među njima. „Ajme ovo je legendarno“, „Ma ovo nisu istine Josipa“, „Ajme koliko ste slične“, „Nevjerojatno koliko sličite“, „Ajme! Josipa na kvadrat“, „Vi ste kao blizanke“, „Ovo je iznenađenje, imamo dvije ljepotice Lisac“, bili su samo neki od komentara na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Pjevačica Lisac jednom je prilikom za domaće medije i ispričala koliko je zapravo bliska sa svojom mlađom sestrom. - Jako se povjeravamo jedna drugoj, mnogo razgovaramo o svemu. Koliko god mnogi kažu da imamo mnogo fizičkih sličnosti, jako smo karakterno različite. I dobro je da smo takve. Ja sam možda malo više ona kojoj se sve da, ništa mi nije teško, a ona kaže: 'Oprosti, ali meni se to baš ne da, to nema smisla'.

 

1/36

 

Ja sam osoba koja ako naiđe na problem, želim ga riješiti jer nema smisla da ostane neriješen – kazala je Zagrepčanka domaćim medijima u jednom od razgovora. Dodala je i to da su nekada često znale zajedno izlaziti, a to i danas nerijetko rade. Inače, Josipa Lisac je već nekoliko puta znala podsjetiti svoje obožavatelje na neka starija vremena pa je tako uhvatila nostalgija kada je objavila fotografije s Tonyjem Cetinskim, pokojnim Massimom Svićem i Dadom Topićem. I ta je fotografija nastala 1997. godine. 

 

VIDEO: Supruga Davora Gopca skinula se u haltere u njegovom spotu: Zajedno su više od 30 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije