Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa u hollywoodu

Glumica stala u obranu slavne kolegice koja se bori s tumorom na mozgu: 'Ona je sada druga osoba'

sarah michelle gellar
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/17
02.03.2024.
u 07:35

Dodala je i da je jako ponosna na Doherty, koja se bori s rakom dojke četvrtog stadija koji joj se nedavno proširio na mozak

Slavna glumica Shannen Doherty (52) i kolegica Alyssa Milano (51) bile su zvijezde serije "Čarobnice", zajedno s Holly Marie Combs (50). Combs je nedavno izjavila da je Milano producentima serije dala ultimatum da otpuste Shannen Doherty, a iako nije točno rekla razloge, čini se da im je uspjelo jer je Doherty u seriji zamijenjena s Rose McGowan u četvrtoj sezoni. 

Sarah Michelle Gellar (46) sada je stala na stranu slavne kolegice.

"Bilo je to teško vrijeme. Bila sam tu zbog toga. Mislim da Shannen trenutno samo želi podijeliti svoju istinu. Ono što je nevjerojatno kod nje je da ona sve pokazuje, svoje manje i sve to. Podržat ću je. Znam da joj nije bilo lako, ali ona je sada druga osoba", kazala je glumica za E news u novom intervjuu.

VEZANI ČLANCI

Dodala je i da je jako ponosna na Doherty, koja se bori s rakom dojke četvrtog stadija koji joj se nedavno proširio na mozak.

"Naš je odnos sazrio jer smo i mi sazrjele. Prošle smo kroz neka životna iskustva i život zna biti kompliciran. Uspjele smo sve to iskusiti zajedno, pa onda i rastete zajedno", pojasnila je.

Podsjetimo, nakon što tvrdnja da se u timu serije pokrenuo "postupak otpuštanja Doherty" iznesena u Dohertynom podcastu ‘Let‘s Be Clear with Shannen Doherty‘, Alyssa Milano zanijekala je da je bila umiješana u otpuštanje svoje bivše kolegice.

"Nisam imala moć da ikoga otpustim. Nakon što je Shannen otišla, imali smo još pet uspješnih sezona i zauvijek sam zahvalna na tome", poručila je Milano, što nije leglo Combs koja je potom na Instagramu prokomentirala da ju je kolegica razočarala.

"Čula sam da je Alyssa rekla da nije imala ovlasti ikoga otpustiti, što je ironično jer se ovdje zapravo radilo o moći. Ali krenimo s tim i dopustite mi da objasniš kakvu je ona moć imala i što je mogla učiniti. Imala je moć zaustaviti proces u bilo kojem trenutku. I kad su producenti rekli u redu, pustit ćemo Shannen da ode, Alyssa je također imala moć reći ne, ne želim to. Ali nije to napravila. Imala je moć reći ne baš kao što je Shannen rekla da ne želi da zamijene Alyssu kada se pojavila ta opcija", rekla je.

VIDEO Baby Lasagna u suzama: 'Jako je teško posvetiti pjesmu jednoj osobi, ali obitelj je najvažnija...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije