Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGO DIJETE

Glumica otkrila da je rodila sina prija četiri mjeseca: 'On je anđeo, ali gladan anđeo... i težak anđeo'

Foto: PA/Pixsell
1/9
12.09.2021.
u 23:30

- Ovo je prinova u našoj obitelji, naša 'Faca' - otkrila je glumica Kirsten Dunst.

Glumica Kirsten Dunst (39) i njezin partner Jesse Plemons (33) prije četiri mjeseca postali su sretni roditelji drugog djeteta, sina Jamesa Roberta, rekla je Dunst New York Timesu. "Ovo je prinova u našoj obitelji, naša 'Faca'. On je anđeo, ali gladan anđeo... i težak anđeo", izjavila je. Glumica je za New York Times govorila o 'čarima' brige i čuvanja novorođenčeta. "Tako sam umorna, nisam odspavala čitavu noć već četiri mjeseca", rekla je među ostalim.

Inače, glumica poznata po brojnim uspješnim filmskim ulogama, vijest o trudnoći objavila je u ožujku kad je pozirala za naslovnicu časopisa W Magazine, a fotografiju je osmislila i snimila njezina prijateljica i suradnica, redateljica Sofia Coppola.

Dunst i Plemons su se upoznali 2015. na snimanju tv drame 'Fargo', u kojoj su igrali supružnike. Zaručili su se 2017., a roditelji su i trogodišnjeg sina Ennisa. Plemons u zadnje vrijeme nije bio s obitelji u njihovu domu u Los Angelesu jer je s Leonardom DiCapriom snimao najnoviji film Martina Scorsesea "Killers Of The Flower Moon".

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: 'Nije me sramota zbog onog što radim'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije