Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI DANI

Glumica otkrila da je izgubila bebu: Radila sam predstavu i morala sam rađati na pozornici svake večeri

Foto: Profimedia
1/4
28.03.2024.
u 21:50

Anne Hathaway je 2015. glumila pilotkinju koja zatrudni u off-broadwayskoj predstavi Grounded, koja je igrala šest tjedana tijekom 2015. Izvedba je od nje zahtijevala da svake večeri glumi porod.

Glumica Anne Hathaway progovorila je o spontanom pobačaju 2015. dok je glumila trudnicu u predstavi, prenio je BBC.

U intervjuu za Vanity Fair 41-godišnja glumica rekla je da njezina prva trudnoća "nije uspjela", dodavši: "Radila sam predstavu i morala sam rađati na pozornici svake večeri. "

Hathaway, koja je od tada dobila dva sina, kaže da se tijekom šestotjednog igranja predstave "pretvarala da je sve u redu". Ali dodaje da je prijateljima rekla istinu kada su je posjetili u kazalištu. "Bilo je previše držati to u sebi", rekla je.

Hathaway je glumila pilotkinju koja zatrudni u off-broadwayskoj predstavi Grounded, koja je igrala šest tjedana tijekom 2015. Izvedba je od nje zahtijevala da svake večeri glumi porod.

VEZANI ČLANCI:

U to vrijeme Hathaway je doživjela spontani pobačaj. Zvijezda filma Vrag nosi Pradu dobila  je prvog sina Jonathana sa suprugom Adamom Shulmanom u ožujku 2016.

U objavi na Instagramu u srpnju 2019., Hathaway je objavila da je ponovno trudna. Iskoristila je objavu kako bi ukazala na teškoće koje je imala s plodnošću. "Nije za film", napisala je uz fotografiju trudničkog trbuha. "Šalu na stranu, za sve koji prolaze kroz pakao neplodnosti i začeća, znajte da ni s jednom od mojih trudnoća nije bilo jednostavno."

Drugi sin Jacka rodila je u studenom 2019.

VIDEO 7 najvećih skandala Oscara: "upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije