Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shannen doherty

Glumica kojoj se rak proširio na mozak iznenadila obožavatelje: 'Dogodilo se čudo'

Shannen Doherty
Foto: Instagram/Shannen Doherty
1/9
30.01.2024.
u 20:17

U novoj epizodi podcasta otkrila je da su joj novi rezultati liječenja pružili veliku nadu za budućnost.

Američka glumica Shannen Doherty (52) najpoznatija je po ulozi Brende u seriji "Beverly Hills, 90210", no posljednjih osam godina bori se s teškom dijagnozom karcinoma zbog koje se podvrgnula mastektomiji i tretmanima kemoterapije i zračenja. O svojoj bolesti i borbi glumica je nekoliko puta govorila na Instagramu, a time je željela osvijestiti druge o važnosti odlaska na preglede. U intervjuu koji je dala za magazin People nedavno otkrila je kako joj je rak metastazirao na kosti, a ranije ove godine objavila je informaciju kako se proširio i na mozak.

Osim toga, morala je prebroditi i razvod od supruga Kurta Iswarienka s kojim je provela 11 godina. 
U novoj epizodi podcasta otkrila je da su joj novi rezultati liječenja pružili veliku nadu za budućnost.
- Primam novu infuziju protiv raka i nakon četiri tretmana nismo baš vidjeli razliku. Svi su htjeli da odustanem od toga, a ja sam samo rekla: 'Nastavit ćemo s ovim i vidjeti što će biti' - rekla je i nastavila: - I da, nakon šestog ili sedmog tretmana smo vidjeli da ruši krvno-moždanu barijeru.  Smatra da je to pravo čudo. - To što zapravo ruši tu krvno-moždanu barijeru zapravo je čudo, možda Božje čudo. Nekada tražite čuda na svim pogrešnim mjestima, a ona su vam točno ispred nosa.

VEZANI ČLANCI:

Ranije, u premijernoj epizodi svog podcasta „Let‘s Be Clear” prisjetila se kako se nosila s razvodom, a otkrila je i da je saznala za njegov *preljub, koji je bio i razlog razvoda,  dok se borila s rakom u četvrtom stadiju.
„Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dvije godine”, rekla je Doherty.

GALERIJA Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

Shannen Doherty
1/16


Iako glumica priznaje da je Iswarienko „želio” biti uz nju, na kraju je odlučila da „ne može ići na tu operaciju s njim tamo”.
„Osjećala sam se tako izdano. Na kraju dana, osjećala sam se tako nevjerojatno nevoljenom od nekog s kim sam bila 14 godina, od strane nekoga koga sam voljela svim srcem”, priznala je.
Uz sebe je u tom trenutku imala majku, brata i najboljeg prijatelja Chrisa. Iako je operacija bila uspješna, morala je ići i na zračenja i nakon toga se nastavila boriti s iscrpljujućom bolešću. „Samo sve to prolaziti dok pokušavaš shvatiti hoćeš li se je*eno razvesti i pokušavaš doći do istine o tome”, ispričala je u podcastu. Doherty i Iswarienko su se rastali u siječnju, u istom mjesecu kada je ona operirana, a zahtjev za razvod od fotografa podnijela je tek u travnju. 
„Bila sam tako zbunjena i bila sam na steroidima i mnogim stvarima zbog operacije jer nisu htjeli da mi mozak otekne. I iskreno, još je uvijek jako teško. Da, donijela sam odluku o razvodu, ali s tom osobom me vežu mnoge uspomene”, ispričala je.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

Shannen Doherty
1/17

Otkrila je kako je tada postala „opsjednuta” otkrivanjem svakog detalja izdaje svog supruga „kroz razgovore, očekujući da netko bude iskren”.

Kurt je bio Shannenin treći suprug. Prethodno je bila u braku s Ashleyem Hamiltonom od 1993. do 1994., a  za Ricka Salomona bila je udana od 2002. do 2003. godine.

VIDEO Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Komentara 1

TH
than
20:40 30.01.2024.

Ako je srušio tu barijeru to je dobra vijest za neke buduće generacije, ali budući da joj je rak već metastazirao i na kosti bojim se da joj je najbolje da jednostavno proživi ono što je ostalo na što kvalitetniji način. Kemoterapije i novi lijekovi sigurno nisu takav način. To je odlaganje smrti uz veoma mučne posljednje tjedne života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije