Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva hrvatska sapunica

Petra iz 'Zabranjene ljubavi' danas ima drugo prezime: Pogledajte kako izgleda

ARHIVA - Na današnji dan 2004. emitirana je prva epizoda prve hrvatske sapunice "Zabranjena ljubav"
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/16
30.01.2024.
u 19:20

Glumci koji su ostvarili uloge u seriji još uvijek intrigiraju javnost, neki od njih i dalje su ostali dijelom javnog života, dok su se drugi pak nakon popularnosti koja ih je zatekla odlučili povući iz medija. Jedna od njih je i glumica Anita Beljan, ex. Berisha

Prošlo je gotovo dva desetljeća otkada je s emitiranjem krenula prva hrvatska sapunica 'Zabranjena ljubav' čija popularnost ne jenjava ni danas. Glumci koji su ostvarili uloge u seriji još uvijek intrigiraju javnost, neki od njih i dalje su ostali dijelom javnog života, dok su se drugi pak nakon popularnosti koja ih je zatekla odlučili povući iz medija.

Jedna do njih je i glumica Anita Beljan, ex. Berisha, koja je tumačila lik Petre Novak,  inače razmažene nasljednice koja se zaljubljuje u siromašnog Danijela (kojeg je igrao Zoran Pribičević) ne znajući da je on zapravo njen brat blizanac od kojeg su je razdvojili dok su još bili bebe.

VEZANI ČLANCI:

Iako je u seriji stekla veliku popularnost nakon te uloge povukla se iz javnog života i nastavila raditi u svojoj struci kao ekonomistica. Na društvenim mrežama ponekad se oglasi komentarima na Zoranove duhovite objave iz slavnih dana serije, a prošle godine osvanula je na Instagram storyju Marija Valentića, koji je u seriji igrao lik Petrinog brata Borne Novaka. "Seka i braco", napisao je na storyju na Instagramu uz pjesmu 'Srce nije kamen' u izvedbi Toše Proeskog koja se vrtjela tijekom uvodne špice serije.

 

Foto: Instagram

 

Pribičević je nakon serije u najboljim odnosima ostao s bivšim kolegom Marijem Valentićem. Šarmer Borna Novak danas je profesor kineziologije, glumac i voditelj te otac dvojice sinova. Mario je odbacio titulu zločestog dečka i posvetio se zdravom načinu života, koji promovira na društvenim mrežama. 

VIDEO Zdenka Kovačiček: 'Kći se razvela ove godine, sve je to utjecalo na moje zdravlje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije