Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Malena Juli

Glumica Ana Vučak i njezin suprug prvi put su pokazali svoju djevojčicu: Učinila si nas najsretnijim ljudima

Foto: Instagram
1/6
09.03.2021.
u 22:30

Srce malo, budi nam sretna i snažna žena danas i zauvijek, napisala je Ana u objavi na Instagramu

Glumica Ana Vučak Veljača i njezin suprug  scenograf Ivan Veljača 26. veljače postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Juli. Sretna mama jučer je objavila i prvu fotografiju svoje male obitelji i napisala: - Sretan dan žena! Prije 11 dana na svijet je došla jedna predivna djevojčica i učinila mamu i tatu najsretnijim ljudima na planeti JULI  26.2.2021. Srce malo, budi nam sretna i snažna žena danas i zauvijek.

U komentarima ispod fotografije stigle su im i brojne čestitke, a glumica Marijana Mikulić je napisala kako tata djeluje kao da će se svaki čas rasplakati, na što je Ivan, inače brat glumice Jelene Veljače odgovorio: - Tata plače od početka. 

Da će postati roditelji otkrilo se u rujnu prošle godine, a ovaj par svoju je vezu ozakonio vjenčanjem prije tri godine i nedugo prije rođenja kćeri proslavili su treću godišnjicu braka. Ana je u intervju za Story ispričala kako su godišnjicu proslavili kod kuće, a pričala je tada i kako se osjeća u zadnjim danima trudnoće.

- Strah od porođaja nemam, veselim se tom iskustvu jer mislim da je genijalno iskustvo donijeti dijete na svijet. Želim si samo da sve prođe u redu i da nam se rodi zdrava i vesela beba. Ivan je super, brine se za nas dvije, mazi nas i pazi. - rekla je glumica tada. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije