Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plemenita duša

Glumac Sean Penn dobio titulu počasnog ambasadora Haitija

sean penn
pixsell
16.01.2012.
u 15:18

Slavni glumac, preuzimajući nagradu, zahvalio je i našalio se da funkciju ambasadora neće prihvatiti ako ga se ne bude oslovljavalo s "gospodine ambasadore".

Glumac Sean Penn jako se angažirao oko pomoći Haitiju nakon što ga je prije dvije godine pogodio potres i zbog svog doprinosa postao je humanitarni ambasador za Haiti. Tu funkciju mu je ovaj vikend na dodjeli nagrada zaklade “Cinema for Peace” u Los Angelesu ponudio ministar vanjskih poslova Haitija Laurent Lamothe.

 – Prihvaćam ponudu, bit će lijepo čuti kako me oslovljavaju s gospodine ambasadore – izjavio je glumac primajući nagradu za svoju nesebičnu pomoć Haitiju. Na samom događaju aukcijom je prikupljeno pet milijuna dolara za obnovu potresom porušenih gradova u toj državi.

Glazbenik Damien Rice za gitaru Bona Voxa izdvojio je 475 tisuća dolara, dok je suprug Julije Roberts Danny Moder izdvojio 55 tisuća dolara za izlet na Haiti gdje će mu vodič biti Sean Penn. Na humanitarnoj večeri bili su Demi Moore i njezina kći Rumer, Mel Gibson, Hilary Swank, Orlando Bloom i George Clooney. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije