Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tom holland

Glumac priznao: 'Nisam znao da moram plaćati račune za vodu, pet godina sam dužan'

Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
15.12.2023.
u 22:00

Glumac je nedavno dao intervjuu za The Hollywood Reporter gdje je prvi put govorio o svojoj karijeri i želji da napravi pauzu.

Mladi engleski glumac Tom Holland najpoznatiji je po ulozi Spider-Mana u Marvelovom filmskom univerzumu, a nedavno je dao intervjuu za The Hollywood Reporter gdje je prvi put govorio o svojoj karijeri i želji da napravi pauzu.

- Stvarno mi je trebao predah. Moj odmor nije imao veze sa serijom, imao je veze s mojom dobi i odrastanjem. Radim ovo od svoje 11. godine na pozornici u Londonu i nisam imao odmora od tada. Želio sam provesti neko vrijeme na jednom mjestu, biti sa svojom obitelji i prijateljima i organizirati svoj život. Saznao sam da nisam plaćao račun za vodu pet godina, ali samo zato što nisam znao da ga moram plaćati. Mislio sam da je voda besplatna u Engleskoj - otkrio je Holland te dodao da u budućnosti želi raditi stvari koje ga plaše i izazivaju nelagodu.

VEZANI ČLANCI

- Nikad prije nisam radio ništa slično. Navikao sam se na Marvel i osjećaj sigurnosti Spider-Mana, osjećajući se kao da sam zaštićen. Stoga je raditi nešto poput ovoga bilo izuzetno zastrašujuće, ali upravo zbog toga je bilo tako ispunjavajuće i nagrađujuće. Gledajući naprijed, ako postoji nešto što osjećam da ne mogu učiniti, to želim učiniti - zaključio je glumac.

Inače, Tom je u vezi s poznatom mladom pjevačicom i glumicom Zendayom koju je upoznao tijekom snimanja 'Spider-Mana' , a njih dvoje vezu drže privatnom iako njihove fanove zanimaju mnoge pojedinosti.

VIDEO Đoković posvetio posebnu objavu supruzi Jeleni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije