Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostavio je poruku

Glumca iz filma Parazit pronašli mrtvog u automobilu

Actor Lee Sun-kyun found dead in apparent suicide
Foto: Yonhap News/NEWSCOM
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.12.2023.
u 06:19

Vjeruje se da je 48-godišnji glumac pronađen bez svijesti u automobilu u parku u središtu Seula

Južnokorejski glumac Lee Sun-kyun (48), najpoznatiji po ulozi u Oscarom nagrađenom filmu Parazit, pronađen je mrtav, javljaju strani mediji. Policija zasad ne otkriva detalje, no prema prvim informacijama vjeruje se da je 48-godišnji glumac pronađen bez svijesti u automobilu u parku u središtu Seula u srijedu.

Policija je primila prijavu da je otišao od kuće nakon što je napisao poruku,objavila je novinska agencija Yonhap. Bio je oženjen i imao je dva sina. Vlasti su pronašle Leeja u potrazi pokrenutoj zbog prijave da je nestao, rekao je Reutersu vatrogasni dužnosnik koji je želio ostati anoniman. 

FILE PHOTO: 72nd Cannes Film Festival - Photocall for the film "Parasite" (Gisaengchung) in competition - Cannes, France, May 22, 2019. Cast member Lee Sun-kyun poses. REUTERS/Jean-Paul Pelissier/File Photo Photo: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS
Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS

Od listopada je bio pod istragom zbog navodne uporabe droga. Naime, uhvaćen je kako s hostesom u jednom baru uzima drogu. Glumac je priznao da je uzeo što mu je hostesa dala, ali je tvrdio da nije znao kako je riječ o zabranjenoj supstanci.  Četrdesetosmogodišnji Lee tri puta se suočio s policijskim ispitivanjem zbog optužbi za ilegalnu upotrebu droga u jeku vladinih mjera za suzbijanje droge, a jedno je ispitivanje trajalo 19 sati tijekom vikenda.

Kršenje oštrih južnokorejskih zakona o drogama može značiti do šest mjeseci zatvora, ili do 14 godina za ponovljene prijestupnike i dilere.

VEZANI ČLANCI

Crnokomični triler redatelja Bong Joon-hoa, "Parazit" osvojio je Oscara 2020. u četiri kategorije najboljeg filma, najbolje režije, najboljeg originalnog scenarija i najboljeg međunarodnog igranog filma, uz šest nominacija za Oscara. U filmu je Lee glumio gospodina Parka u čiji se imućni dom infiltriraju članovi obitelji niže klase koji se predstavljaju kao visokokvalificirani domaći radnici u zamršenoj shemi koja dovodi do krvavog kraja.

Lee, rođen 1975., imao je glavne uloge u južnokorejskim filmovima kao što su triler "Bespomoćni" iz 2012. i "Sve o mojoj ženi" iz 2014. godine. Leejeva supruga je nagrađivana glumica Jeon Hye-jin, a par je imao dvoje djece.

VIDEO Naša glumica nakon razvoda proslavila prvi zajednički Božić s novim partnerom, otkrili gdje su bili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije