Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasio ju je

Glumac Dušan Bućan udomio je divlju svinju i pokazao kako zajedno igraju nogomet

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/12
09.02.2021.
u 20:30

Bućan već godinama živi na svom imanju u blizini Zagreba i uživa u čarima seoskog života sa djevojkom Sarom Hdaghom.

Glumac Dušan Bućan veliki je zaljubljenik u seoski način života i ponosan je vlasnik imanja koje se nalazi u blizini Zagreba. Već prije puno godina odrekao se gradskog života i preselio na selo gdje se brine o svojim konjima i drugim životinjama, a prije godinu dana u šumi je pronašao mladunče divlje svinje kojem su on i njegova djevojka, bivša manekenka Sara Hdagha dali ime Korona. Otvorili su i njezin profil na Instagramu gdje objavljuju video snimke otkako je bila mala, a video koji je nedavno objavljen pokazuje i koliko je Korona narasla u ovih godinu dana. U posjet Dušanovom imanju nedavno je bio i voditelj i urednik emisije o kućnim ljubimcima Antun Ponoš koji je objavio video u kojem Dušan sa Koronom igra nogomet.

- Cijenjeni gledatelji, upravo počinje utakmica. Možda još niste vidjeli ovakvog igrača, ali pogledajte koje sposobnosti ima - govori Ponoš u videu dok glumac sa svojim ljubimcem igra nogomet. 

 

Objavljuje Dušan BućanSrijeda, 27. siječnja 2021.

 

- Moji djed i baka su živjeli u kordunskom selu Golinja, u kojem sam proveo velik dio djetinjstva. Ratarske poslove nikada nisam volio, ali stočarske sam obožavao. Kao dječak sam čuvao i muzao krave, hranio kokoši i svinje... Sjećam se da sam kao desetogodišnjak prvi put vozio traktor i - završio u jarku. Srećom, sve je prošlo bez ozbiljnijih posljedica. Meni je u gradu dosadno. Dok hodam po betonu ne osjećam ništa, a u prirodi iz mene izlazi sva negativna energija i raste adrenalin. - rekao je prije dvije godine u intervju za Gloriju otkrivajući razloge preseljenja na selo. Dušan je poznat kao veliki obožavatelj avantura pa je tako između ostalog sa Borisom Veličanom putovao  konjima do Crnog mora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije