Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksizam

Gledatelji osudili Eugena i Lozara zbog neprimjerenog ponašanja prema Severini

Zagreb: Prva polufinalna ve?er Dore
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/10
23.02.2024.
u 15:21

Sinoć su neprimjerenim i neukusnim ponašanjem Saša Lozar i Eugen Stjepan Višić iznenadili javnost ophođenjem prema pjevačici Severini Vučković.

Izvođači na sinoćnjoj Dori Eugen Stjepan Višić, Mario Lipovšek Battifiaca i Saša Lozar neugodno su iznenadili gledatelje i javnost seksističkim ponašanjem prema Severini Vučković na presici nakon prve polufinalne večeri. Severina je dijelila jaja ostalima natjecateljima, no neki ih nisu prihvatili. Prvi je bio Vinko Ćemeraš, a onda se nadovezao Battifiaca koji je Severini poručio: "Hvala lijepa, već ih imam dva." Isto je ponovio i Saša Lozar, a onda je jaje vratio i Eugen.

"Još nešto - ja mislim da tebi držanje jaja puno bolje stoji od mene. Je li možeš ti to?"  upitao je Eugen Stjepan Severinu koja je ostala vidno iznenađena nakon njegove izjave. Nažalost, ovdje nije bio kraj neugodnog iskustva za Severinu prema kojoj je neprimjerene šale uputio i Saša Lozar koji je definitivno bio pobjednik u Večernjakovoj anketi kada je u pitanju 'najbolje' falšanje u pjevanju. "Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoši? Čekaj, imam još jedno jaje", rekao je na engleskom jeziku pa rukom krenuo otkopčavati šlic. "Nije toliko veliko, ali bit će u redu", dodao je. Njihovo ponašanje je na društvenim mrežama osudio veliki broj ljudi, što zapravo i ne čudi.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Zagreb: Prva polufinalna ve?er Dore
1/18

 

"Vulgaran", "Tko je ovog pustio da se pojavi na televiziji?", "Jadna žena. On stvarno nije normalan", bile su neke od reakcija. Eugen se Severini naknadno ispričao objavom na Instagramu. "Severinu volim otkad znam za sebe. 'Fora s jajima' se odnosila na cijelu priču s pilićima i ženi s druge planete (kao u nastupu)", napisao je neiskusan mladić uz zajedničku fotografiju sa Severinom.

 

VIDEO: Eugen: 'Pjesma je posveta osobi koja više nije s nama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije