Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Saša Lozar oglasio se o svom nastupu u polufinalu Dore: 'Bolje biti viralan nego sterilan'

Foto: Renato Branđolica za HRT
1/14
23.02.2024.
u 11:31

Jutro nakon showa nižu se brojne reakcije publike na društvenim mrežama, ali jednako tako i izvođača, pa se tako javio i Saša. Lozaru se tijekom izvedbe dogodila pogreška, a upravo taj dio njegova nastupa mnogi su izrezali te istaknuli kao meme na društvenim mrežama.

Prva polufinalna večer Dore je iza nas, a s njom i nastupi dvanaestero natjecatelja, od kojih je samo njih osam prošlo u nedjeljno finale. Među natjecateljima koji su jučer nastupili jest i glazbenik i radijski voditelj Saša Lozar koji se predstavio pjesmom ''Ne plačem zbog nje'' i prošao u finale. Saša je nastupio posljednji u natjecateljskom dijelu, a tijekom izvedbe dogodila mu se pogreška. Upravo taj dio njegova nastupa mnogi su posebno primijetili te istaknuli kao meme na društvenim mrežama. O svemu se sada oglasio i Saša na svojem Instagram storyju tijekom povratka kući s natjecanja. 

– Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. J*bi ga. Sr*nja se događaju. Vidimo se u finalu! Još je k tome veljača, mačke će me razumjeti – prokomentirao je Lozar kroz smijeh svoj polufinalni nastup te priznao da je i on samo čovjek koji je svjestan da su pozornica Dore i adrenalin ovog glazbenog spektakla učinili svoje.

Uz Sašu, u prvoj polufinalnoj emisiji su nastupili i: Noelle – “Baby, Baby”, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin – “Vodu piti trizan biti”, Stefany – “Sretnih dana dat’ će Bog”, Misha – “One day”, Erna – “How do you love me”, Eugen – “Tišine”, Vinko – “Lying eyes”, Barbara Munjas – “Nepobjediva”, Let 3 – “Baba roga”, Lana Mandarić – “More” i Pavel – “Do mjeseca”.  U finale su osim Saše prošli i grupa Pavel, Vinko Ćemeraš, Eugen, Mario Battifiaca feat. Robert Ferlin, Stefany, Let 3 i Lana Mandarić.

1/93

Podsjetimo, u petak, večeras, na rasporedu je druga polufinalna večer u kojoj nastupa drugih 12 kandidata, a svoje mjesto u finalu također će dobiti samo njih osam. U nedjelju je na rasporedu finale na kojem ćemo znati tko je ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Euroviziji u Švedskoj.

Dodajmo i da u polufinalnim emisijama pravo glasa ima samo publika kroz svoje glasove, dok će u finalu o pobjedniku i predstavniku odlučivati i publika i žiri. Naime, Hrvatsku pjesmu predstavnicu za Eurosong ove će godine birati četiri hrvatska žirija: iz HRT-ovih centara Zagreb, Split, Rijeka i Osijek, ali i četiri međunarodna žirija iz zemalja sudionica Eurovision Song Contesta 2024.: Italija, Njemačka, Ukrajina i Island. Svaki ocjenjivački sud imat će tri člana, a činit će ih glazbeni profesionalci, skladatelji, glazbeni kritičari, producenti itd..

VIDEO Saša Lozar: 'Prijava na Doru je bila spontana, snimili smo pjesmu i rekli – idemo'

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

OT
otrovnijezik
13:49 23.02.2024.

Na Lozarovu izjavu citirao bih Grunfa: "Bolje ispasti glup, nego iz aviona".

LJ
Ljeto2023
14:39 23.02.2024.

Pa valjda čovjek nema za kim plakati pa se malo zaigrao..pa se onda tješi da je bolje biti viralan nego sterilan, ali bolje je imati dobar glas nego loš glas ... Nema veze Lozar, bolje ti je u Anteni ionako

MO
moroder12
15:48 23.02.2024.

sad si lijepo puštaj tu svoju snimku na Anteni svaki dan po petnaest puta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije