Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Gledatelji misle da Natalija nije dobila fer ocjene: 'Kalkulirati se počelo, a sve se sa tanjura pojelo'

Foto: Screenshot/RTL
1/7
22.11.2022.
u 08:33

Natalija je za sve dobila 35 bodova, a gledatelji su u komentarima pokazali kako im se domaćica i njezina večera i više nego svidjela.

U sinoćnjem, novom tjednu 'Večere za 5 na selu', natjecatelji dolaze iz Samobora i okolice, a tjedan je otvorila Natalija iz Podsuseda. Na Natalijinom popisu namirnica za sinoćnji jelovnik našli su se sastojci poput šampinjona, pršuta, hajdine kaše, šumskog voća i mnogih drugih. Natalija je za sve dobila 35 bodova, a neki gledatelji misle kako je trebala dobiti i više. 

"Šećer se već počeo na početku tjedna topiti,tko zna što će sutra biti? Ekipa sa više boja, a maškare su još daleko,predstavljaju se med i mlijeko. Kalkulirati se počelo,a sve se sa tanjura pojelo", "Ivana bravo za ocjenu, najpoštenija si,ovi drugi, svima sve odlično - a ocjene umanjene", "U lice jedno iza leđa drugo klasika. Žena je baš super večeru napravila", "Ivana je jedina dala iskrenu ocjenu", "Znala sam ovaj Saša nije mi sjeo na prvu kalkulant, a polizao tanjur", "Više zaslužila Natalija", pisali su mnogi u komentarima.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević
Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Podsjetimo, Natalija je svoja jela nazvala maštovito, pa je predjelo dobilo ime Jesenska čarolija, glavno jelo Kumini smotuljci, a desert Rajifovo veselje. Za vrijeme kuhanja Natalija je imati mala nezgodu – zapalila joj se tavica, no koliko god ona tvrdila da joj to što je kuharica ništa ne znači, dokazala je drugačije kad se suočila s 'vatrenom' nezgodom. 

„Punjene gljive su bile dobre, malo su bile već čvrste, ali ja sam zadovoljna“, rekla je Paulina. „Gljive su bile suhe i dosta tvrde, ali pršut je bio dobar i općenito nije to bilo loše“, objasnio je Saša.

Glavno jelo je Saša pokudio. „Izgled glavnog jela mi je bio prejednostavan, punjene svinjske rolice, ništa posebno“, komentirao je Saša, ali dodao da je okus jela bio dobar. Umak u glavnom jelu je bio odličan, baš se potrudila“, rekla je Ksenija. Desert Rajifovo veselje nije svima sjeo kako je Natalija zamislila.

„Okus samog deserta je bio dobar, a kolač mekan, možda previše mekan“, rekao je Saša, a Ivana je rekla da voli kiselkaste kolače pa joj je bio ukusan dok se Kseniji nije baš svidio. Večeras kuha Ivana.

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije