Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast!

Anja iz 'Života na vagi' skinula više od 40 kg i postala zvijezda TikToka, pratitelje oduševila transformacijom

Foto: RTL
1/6
22.11.2022.
u 07:00

Nakon finala showa, Anja Veber je odlučila otvoriti TikTok profil. Tamo je u kratkom razdoblju skupila sedam tisuća pratitelja, a s njima je podijelila i svoju transformaciju

Kandidatkinja showa 'Život na vagi' Anja Veber svojom pričom i rezultatom osvojila je srca brojnih gledatelja, a sad, nakon finala showa, odlučila je otvoriti i TikTok profil. Tamo je u kratkom razdoblju skupila sedam tisuća pratitelja, a s njima je podijelila i svoju transformaciju. Koliko se promijenila sudjelovanjem u 'Životu na vagi', najbolje se može vidjeti na fotografijama koje je objavila.

- Najbolja odluka u mom životu - napisala je Anja ponosno uz video. Pratitelji nisu propustili priliku da pohvale Anju te su joj pisali da im je bila velika motivacija. „Super si Anja, kraljice“, „Bravo“, pisali su joj pratitelji na ovoj društvenoj mreži.

@veber_anja The best decision in my life!💪 #weightlossmotivation #weightlosstransformation #besttimeofmylife #enyoylife #thenandnow #change #amazingfelling #show #weightloss #thebiggestloser ♬ original sound - Anja Veber

Anja se rijekom showa uvukla pod kožu trenerima Edi i Maji te ostalim kandidatima, a nije joj bio problem pričati o svojim strahovima, željama i planovima. U showu je Anja ostala do posljednjih dana, no nije uspjela izboriti finale u koje je došla s nevjerojatnih 41,1 kilograma manje. Još joj vrlo malo nedostaje da padne ispod 100 kilograma, a cilj joj je doći do 80 kilograma.

Podsjetimo, pobjednik šeste sezone ovog showa je Josip Čapo koji je u show došao sa 172 kilograma, a u finalu je imao 93,7 kilograma, što znači da je skinuo čak 78,3 kilograma odnosno 45,5 posto tjelesne mase. Kao pobjedniku, Josipu je pripala nagrada od 150.00 kuna.

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije