Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u New Yorku

Gitarist Aerosmitha onesvijestio se na pozornici zbog srčanog udara

Joe Perry
Foto: Felis Luna/DPA/PIXSELL
1/8
11.07.2016.
u 14:30

Perry se osjećao loše i prije koncerta. Trenutačno je u društvu obitelji, a stanje mu je stabilno

Gitarist grupe Aerosmith Joe Perry (65) na sinoćnjem koncertu u New Yorku onesvijestio se na pozornici tijekom nastupa s bendom Hollywood Vampires, javlja NBC News. Ubrzo su pristigla kola hitne pomoći i odvezla ga u lokalnu bolnicu.

– Sjeo je tijekom izvođenja pjesme, a zatim otišao iza bubnjarske opreme. Skupina ljudi potom je otrčala na lijevi dio pozornice – priča posjetitelj koncerta.

Dodao je da je vidio medicinsko osoblje kako se koristi defibrilatorom – medicinskim uređajem za oživljavanje, pa se pretpostavlja da je imao srčani udar. Iskusni glazbenik trenutačno je stabilno. 

Pjevač Alice Cooper spomenuo je tijekom nastupa da jednom od članova benda nije dobro te da je Perry prije koncerta bio bolestan. "Hvala svima na podršci. Joe je stabilno i u društvu obitelj uz najbolju njegu", napisao je Cooper na Twitteru.

 

>> Nakon 46 godina kraj grupe Aerosmith, slijedi oproštajna turneja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije