Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Gibonni je napisao pjesmu za konobaricu koja je dala otkaz u kafiću u koji rado zalazi

Zadar: Gibonni održao koncert u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/7
18.02.2024.
u 16:00

Kada je konobarici Emmi vlasnik pustio pjesmu koju je snimio s Gibom ona se rasplakala

Koliko je teško pronaći marljivog i dobrog radnika dobro zna vlasnik jednog splitskog kafića u kojem svoje kave rado ispija i Zlatan Stipišić Gibonni. Vlasnik ovog kafića Luka s vremenom se sprijateljio s našim poznatim glazbenikom, a dok su jednom sjedili i razgovarali i tijekom tog razgovora Luka se požalio kako mu je njegova najbolja konobarica Emma najavila kako će dati otkaz te da odlazi iz kafića, piše Slobodna Dalmacija. I tako je društvu, u kojem je bio i Gibonni palo na pamet kako bi mogli snimiti pjesmu za Emmu, a Gibonni je odmah počeo raditi na stihovima. 

– Emma je zaista srce i duša ovoga kafića. Radi tu kod mene tri godine i ja bi, a vjerujem i svaki drugi vlasnik kafića, bio sretan da mi Emma ostane raditi čitav život. I tako smo mi, ta naša ekipa, nas šest, promislili da bi mogli za Emmu napisat pismu, ne bi li je privoljeli da ostane radit ovdje. Čim je Gibo napisao tekst, mi smo svih šest u studiju snimili pismu, bili smo svojevrsni "Emma‘s Band Aid" – ispričao je Luka u razgovoru za Slobodnu. Vlasnik je čekao pravi trenutak kada će Emmi pustiti pjesmu i odlučio je to napraviti na Valentinovo. 

VEZANI ČLANCI

-  Naš šest je došlo u kafić, odnosno na štekat kafića i pozvali smo Emmu kako bi naručili piće. Kad je ona izišla vanka, mi smo joj na mali bluetooth zvučnik pustili snimku pisme. Prvo je bila šokirana, nije znala što se događa, a onda je zaplakala i moram priznati da je bila jako ganuta. Bilo je i smijeha, bilo je i plača, a ona je stalno ponavljala: "Kako ću ja sad otići ća, kako ću ja sad otići ća?" Jednostavno nije mogla vjerovati - ispriča je vlasnik. Nažalost ova gesta nije bila dovoljna da Emma ostane i ova nedjelja joj je bila zadnja radna nedjelja u kafiću u koji naš pjevač rado zalazi. 

– Užasno je teško naći dobrog konobara ili konobaricu. Mladi ljudi nisu baš zainteresirani, a nisu ni svjesni da je to, u mladim danima, izvanredan izvor prihoda i da je to odličan posao, jer se preko njega stvaraju prijateljstva, poznanstva, čovik se socijalizira – rekao je vlasnik kafića Luka.

VIDEO Sabina Glasovac o sudjelovanju izboru za Miss Hrvatske i s kojim političarem je voljela pjevati

 

Ključne riječi

Komentara 2

EC
ecare
17:11 18.02.2024.

daj ti Emi pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije