Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je prošlo odlično

Gibonni je iskreno otkrio: Dva puta su me operirali i spajali na infuziju

Gibonnijev drugi koncert u rasprodanoj Areni Zagreb
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/8
22.09.2023.
u 10:17

Pjevač je otkrio kako je imao odlično iskustvo u klinici Svjetlost gdje je dva puta bio na operaciji i istaknuo je kako je veliki profesionalac i autoritet prof.dr. Nikica Gabrić

Glamuroznom proslavom obilježen je 25. rođendan čuvene zagrebačke oftalmološke bolnice Svjetlost sinoć je u Zagrebu. Klinika u kojoj su pomoć potražila i poznata imena Hollywooda, sinoć je na svom rođendanskom partyju okupila poznata imena iz javnog života i svi su se do kasno u noć družili s prof.dr. Nikicom Gabrićem, njegovim sinovima - nasljednicima dr. Krešimirom i dr. Ivanom Gabrićem te ostalim zdravstvenim djelatnicima Svjetlosti.

Velike estradne zvijezde Petra Grašo, Jole, Gibonni, Petar Grašo, Doris Dragović i Tereza Kesovija, pacijenti i prijatelji Svjetlosti priredili su nezaboravan koncert koji je potrajao do dugo u noć na opće oduševljenje čak 600 uzvanika.  Gibonni se prisjetio sinoć i svog posjeta ovoj klinici.

Gibonnijev drugi koncert u rasprodanoj Areni Zagreb
1/32

- Dva puta su me operirali i spajali na infuziju, dvije boce po 45 minuta. Ja kažem “Kako ću zapaliti cigaretu, kako ću izdržati?”. Ali onda su me doveli lijepo u jednu kancelariju, koju sam ja odmah prozvao “backstage”, i u “backstageu” su mi organizirali kavu, pepeljaru i infuziju. To su idealni uvjeti u svjetskoj medicini za nekoga mog profila. (smijeh) Doktor Gabrić je odličan. Ja sam izuzetno svjestan koliko je teško biti “glava” firme. Meni to nekada toliko živaca oduzima i toga sam jako svjestan, ali to što dr. Gabrić radi - vodi šest klinika s fantastičnim stručnjacima gdje moraš zadržati autoritet - to znači da nikada ne možeš biti u “leru”. To je jedno konstantno učenje i usavršavanje. Svaka im čast - poručio je Zlatan Stipišić Gibonni.

VIDEO: Gibonni je iskreno otkrio: Dva puta su me operirali i spajali na infuziju

VEZANI ČLANCI

I njegov kolega, poznati splitski glazbenik Petar Grašo podijelio je svoje iskustvo s ovom klinikom.
- Moj otac je prije nekoliko godina imao jedan ozbiljan problem s okom na koje je, praktički, oslijepio preko noći, a drugo mu je već jako oštećeno od dijabetesa. Tako da se preko noći probudio slijep, van sebe, snužden i nije znao što se događa. Zvao sam Nikicu, reagirao je i mome ocu doslovno preko noći spasio oko. Moj otac danas vidi. Što kazati? Kad ti netko spasi vid, dužnik si mu do kraja života - rekao je Petar Grašo.

VIDEO Gibonni, Tereza Kesovija, Stipe Mesić i druge poznate osobe došle su na slavlje Klinike Svjetlost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije