Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istaknula je atribute

Georgina novom objavom raspametila obožavatelje: Nasukana sirena

Georgina Rodriguez
Foto: instagram.com/georginagio
1/5
19.07.2021.
u 13:21

Nogometaš Cristiano Ronaldo (36) uživa na odmoru s obitelji, a njegova djevojka Georgina Rodriguez (27) na svojem je Instagram profilu objavila golišavu fotografiju koja je raspametila obožavatelje

Nogometaš Cristiano Ronaldo (36) uživa na odmoru s obitelji, a njegova djevojka Georgina Rodriguez (27) na svojem je Instagram profilu objavila golišavu fotografiju koja je raspametila obožavatelje.

Dok je odmarala na jahti, Georgina je u ležećem položaju pozirala okrenuta leđima, a uz crno- bijelu fotografiju je kratko napisala:

-Nasukana sirena.

Foto: Instagram/ georginagio

Pratitelje je fotografija očito oduševila, s obzirom na to da je u samo nekoliko sati skupila više od milijun i pol lajkova, te više od 11 tisuća komentara.

Podsjetimo, Georgina  je jedna od brojnih slavnih koja je prošetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu, a za to prigodu je odjenula smeđu kožnu haljinu koja je istaknula sve njezine atribute.

Komentara 1

TA
TATA
14:41 20.07.2021.

A moj stari zaslužio si ti puno bolje od ove SIRENE Al eto svak ima oči pa i ti SRETNO ti sa SIRENOM

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije