Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li primijetili?

Ponovno gaf u Generalu: '91. stigao u Zagreb, ali jedna greška mnoge je ostavila u čudu

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
24.12.2019.
u 10:48

U ovoj epizodi Ante Gotovina dolazi u Hrvatsku te organizira obuku dragovoljaca. Upoznaje i Janka Bobetka, kojeg glumi Mustafa Nadarević, a njegov lik izazvao je najviše zgražanja gledatelja.

Ne prestaju kritike na račun serije 'General' Antuna Vrdoljaka. Nakon što su prve dvije epizode izazvale burne komentare, ništa manje kritika nije uslijedilo ni nakon treće epizode koja se sinoć emitirala na HTV-u.

U ovoj epizodi Ante Gotovina dolazi u Hrvatsku te organizira obuku dragovoljaca. Upoznaje i Janka Bobetka, kojeg glumi Mustafa Nadarević, a njegov lik izazvao je najviše zgražanja gledatelja.

- Riječima je neopisivo koliko je loš Mustafa Nadarević u ovoj seriji. Mislim, svi su, al on - glasi jedan od komentara na Twitteru.

Neki su komentirali kako je Nadarević odustao od glume u ovoj seriji. - Mustafi je na tren pobjegao Izet - nadovezao se dovitljivi tviteraš.

U ovoj epizodi Gotovina, kojeg glumi Goran Višnjić, je i ranjen. A posebno je upečatljiv bio početak serije koji prikazuje Gotovinu 1991. kako se vozi taxijem za Zagreb, a na cesti jumbo plakat jedne telekomunikacijske kompanije, ali i trgovačkog lanca koji je u Hrvatsku stigao više od deset godina nakon toga.

Foto: HRT

U nastavku pogledajte reakcije korisnika Twittera na sinoćnju epizodu 'Generala' koja sudeći prema svemu nije oduševila publiku.

Ključne riječi

Komentara 105

KE
Kenobi
12:27 24.12.2019.

Budimo relani, serija/film su jednostavno LOŠI. Netko mlađi se trebao uloviti ovog posla.

Avatar RuAF
RuAF
12:11 24.12.2019.

Ima toga još. Kolona JNA u ZG sa novim IVECO kamionima za vuću tenkova iz 2013 g. Izet govori o generalu JNA Milanu Čelekotiću. Zar je bilo tako teško provjeriti pravo prezime čovjeka koje je Čeleketić? Gotovina sa vojskom ide u napad, a dolje piše Zapadna Slavonija 1992 godine. Ajde razumio bih da su film snimali neki stranci, ali naši redatelji i scenaristi su se mogli informirati da su sva borbena djelovanja u Zapadnoj Slavoniji zavšila (sve do Bljeska) sa Sarajevskim primirjem na Novu godinu 91/92., a Tigrovi (čiji je Gotovina bio pripadnik u Zap. Slavoniji) su 92. bili na Južnom bojištu. Totalno sranje od filma, dostojan za životno djelo jednog redatelja poput A. Vrdoljaka.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:59 24.12.2019.

možete se lupati u domoljubna prsa koliko hoćete ali ovo je parodija na domovinski rat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije