Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U humanitarne svrhe

Gaga, Timberlake i Keys uklonili profile na društvenim mrežama

GAGA
Foto: JURICA GALOIĆ/PIXSELL
1/3
29.11.2010.
u 17:59

Zvijezde su objavile "smrt" društvenim mrežama sve dok se ne prikupi milijun dolara za Alicijinu zakladu "Keep a child Alive" koja se brine za oboljele od side u Africi i Indiji

Alicia Keys, Lady Gaga i Justin Timberlake objavili su "smrt" društvenim mrežama sve dok se ne prikupi milijun dolara za Alicijinu zakladu "Keep a child Alive" koja se brine za oboljele od side u Africi i Indiji. Spomenute zvijezde ovom kampanjom žele privući pozornost i podići svijest o oboljelima. Za kampanju su Keys, Lady Gaga i Timberlake snimili i videospot u kojem će u jednoj od scena ležati u lijesu kako bi simbolično prikazali svoju smrt na društvenim mrežama. 

– Potrebno je ljude šokirati da bi se probudili. Nije stvar u tome da im nije stalo ili da ne žele učiniti nešto, već jednostavno ne razmišljaju o tome na taj način – poručila je pjevačica Keys.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije