Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret koncertu

Gabi Novak: Sada živim na lovorikama vlastite slave

'26.10.2010., Zagreb - Press konferencija u Tvornici kulture povodom nastupa Zorana Predina. Na konferencij su prisustvovali direktor tvornice Darko Putak, pjevac Masimo Savic, Zoran Predina i slovens
'Goran Jakus/PIXSELL'
26.10.2010.
u 19:37

Iako se oprostila od diskografije, Gabi će nastaviti pjevati i podržavati svoje kolege pa je tako danas u Tvornici podržala kolegu Zorana Predina koji će 18. studenoga sa Gypsy swing bandom koncert održati u Hypo centru

Iako ne pada na nakit, pjevačica Gabi Novak jednu će ogrlicu dugo nositi u srcu. Na današnjem predstavljanju koncerta Zorana Predina i Gypsy swing banda “Smiješkom upalimo dan”, koji će se u okviru Tvornica Delux programa održati 18. studenoga u Hypo centru, dobila je staklene perle na kojima su ispisani stihovi pjesme “Na svojoj strani”.

– Kad je čovjek na svojoj strani, tad jedino ide dobrim putem. Tako sam i ja već više od pola stoljeća radila i mogu reći da sam doslovno napravila sve što sam htjela. Sad živim na lovorikama svoje slave – kazala je Gabi. Nakon što se oprostila od diskografije, posvetila se obitelji – koncertima sa sinom Matijom Dedićem, suprugom Arsenom ili druženju s osmogodišnjom unukom Lu.

– Izvrsno se slažemo i prave smo prijateljice. No ja s njom, primjerice, ne pišem zadaću. Baka je tu da se brine, a roditelji da podižu mlade – kazala je raspjevana “baka” koja će publiku na koncertima “Tri dive” uskoro razveseljavati zajedno s Terezom Kesovijom i Radojkom Šverko.

– Došlo je vrijeme kad sve dovodim u red i na koncertima tražim posebne uvjete. Valjda sam malo umorna od svega. No ipak, jedva čekam pjevati jer “oživim” čim se popnem na scenu – kazala je Gabi Novak.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
20:37 26.10.2010.

Al drži se baba još! Ili je to šminka?

DU
Deleted user
23:13 26.10.2010.

My God!! Gabi Novak!! To ime sam zadnji put cuo u 1967 kad sam napustio Hrvatsku. Gdje je Ivo Robic ?

PG
praseca gripa
20:08 26.10.2010.

Mene nesto vise vesele mlade pjevacice i mladi pjevaci. Ova stara garda je svoje otkantala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije