Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI REŽIM

G. Paltrow dosadila makrobiotika i strogi Madonnin režim vježbanja

gwyneth
Reuters
12.04.2010.
u 09:17

Čim se kraljica popa preselila u New York, Gwyneth je našla novu trenericu koja joj je preporučila raznovrsnu prehranu bez velikih odricanja i mnogo vježbe.

Glumica Gwyneth Paltrow nakon rođenja djece bila je opsjednuta skidanjem suvišnih kilograma u čemu su joj najviše pomogli makrobiotika i svakodnevno vježbanje s prijateljicom Madonnom. Čim se kraljica popa preselila u New York, Gwyneth je našla novu trenericu koja joj je preporučila raznovrsnu prehranu bez velikih odricanja i mnogo vježbe.

– Napokon sam odahnula. Sad jedem sve što želim, ne držim dijete od kojih mi se diže kosa na glavi i redovito vježbam da ostanem u kondiciji – priznala je Paltrow, koja je završila snimanje novog filma “Love don’t let me down” u Nashvilleu, gdje je do mile volje uživala u pečenim pilićima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije