Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Fajront'

Frano Lasić otvara klub u Beogradu

frano lasić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
27.12.2013.
u 08:50

Frano Lasić otvorit će klub u Beogradu. Bit će jedan od suvlasnika kluba 'Fajront' Lasić je zamislio mjesto za ljubitelje glazbe iz vremena 'djece cvijeća'..

Frano Lasić otvorit će klub u Beogradu. Bit će jedan od suvlasnika kluba 'Fajront' Lasić je zamislio mjesto za ljubitelje glazbe iz vremena 'djece cvijeća'. - Beogradu jednostavno fali mjesto za ljude u najboljim godinama, gdje će se slušati glazba iz veselih šezdesetih i sedamdesetih, piše Blic.

To će biti mjesto za druženje, ples i evociranje uspomena iz nezaboravnog 'Flower Power' vremena uz dobar stari zvuk koji su donosili 'The Beatlesi', 'Rolling Stonesi', 'Led Zeppelin', 'Beach Boysi', 'Bob Dylan' te Elvis i drugi, zaključio je Lasić.

>> Frano Lasić ostavio djevojku SMS-om i uživa s djecom u Splitu

Ključne riječi

Komentara 10

GR
GREBEN33
11:50 27.12.2013.

pa taj je vazda naginjo na Beograd ,pa otvori več jednom taj klub i ne truj nas sa srbofilijom .

ĆA
ćaćaća
10:08 27.12.2013.

neka se ne vraća..

CP
Cviet Prigorja
10:44 27.12.2013.

Fakat, nije problem kaj je otišel, problem je kad se takvi počnu vraćati. Kak se restorani u Beogradu nose s ovom superbakterijom? Meni se čini da su Srbija i Indija ista regija. Hoće li Brena ( Fahreta ) nastupiti ui u antifašističkoj četničkoj uniformi u urbano kulturnom klubu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije