Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Frano: Ispali smo iz showa, ali kroz ples sam se opet uspio zaljubiti

Ples sa zvijezdama
hrt
22.11.2009.
u 19:19

Kraj natjecanja u Plesu sa zvijezdama za njih je samo označio start druženja. Mirjana Žutić i Frano Lasić sad zajedno ispijaju kave i idu na tretmane opuštanja

Od Mirjane Žutić i Frane Lasića mnogi bi mogli naučiti kako se sportski prihvaća poraz. Unatoč ispadanju iz showa “Ples sa zvijezdama” ovaj je par preksinoć, slavio – svoje prijateljstvo i uspjehe kolega s podija.

Nova stranica

– Poslije svake emisije smo se družili. Do pola četiri ujutro, uz ples i pjesmu, a preksinoć je to bilo nešto posebno. Večer tamburaša. U tom tonu nastavit ćemo sve dok se show ne završi – rekao je glumac Frano Lasić, usporen i umoran od plesne groznice, no ipak sretan jer je u svom životu okrenuo novu stranu.

– Ples kao takav ugodno me je iznenadio. Ne možeš ga zanemarivati, moraš mu se posvetiti ili ga ostaviti. Ako se opredijeliš za ples, kao što sam ja učinio prihvaćajući angažman u showu, sve brige i probleme ostavljaš po strani. Zato je ples savršeni antistres koji preporučujem svakome – otkrio je 54-godišnji glumac. No nije to jedina blagodat koju mu je, nakon turbulentnog ljeta popraćenog ljubavnim krahom, u život “parkirao” ples. Vježbajući šest sati dnevno Frano je smršavio tri i pol kilograma i zategnuo mišiće.

– Na sebi više nemam ni trunku sala. Sad mi je važno pametno se vratiti na staru kilažu, a definitvno ću nastaviti vježbati – rekao je, te nam povjerio i da se kroz čagicu uspio i zaljubiti. Tango i Paso doble, kaže Lasić njegove su nove ljubavi pa će ih u budućnosti nastaviti usavršavati.

Zajedno i poslije showa

– Htio bih još učiti te dvije teme koje se motaju oko koride i borbe bikova. Privlače me jer im je priča dublja od samih koraka. U njima je puno snage, erotike, muževnosti... – tumači Frano. Po nova znanja možda će otići i u Španjolsku, a u tome će ga zasigurno podržati bivša plesna partnerica i novostečena prijateljica Mirjana Žutić.

– Ja sam tu da mu dam podršku, a ako krene u Španjolsku neka slobodno povede i mene. Imam i ja još puno togla naučiti o plesu – našalila se Mirjana u telefonskom razgovoru, a potom se zaputila na podnevnu kavu s Franom. Prijateljstvo između mentorice i učenika u njihovom slučaju nije dobilo filmski, romantični epilog no da se dobro slažu i ne namjeravaju zaboraviti jasno je već sada.

– Sprijateljili smo se – tvrde oboje, a Mirjana je otkrila i nekoliko pikantnih detalja.

– Zajedno smo išli na kave, ali i na tretmane opuštanja poslije treninga – procurila je vrckava Mirjana Žutić.

Komentara 3

Avatar joč
joč
19:45 22.11.2009.

Taj se more zaljubit i u konzervu..koji krebil

SK
Skipper
20:32 22.11.2009.

Frano Lasić je gospodin, i to ne \"gospodin\" nego pravi gospodin. Svaka čast.

AN
ana
22:15 22.11.2009.

:) :) :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije