Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Bowl

FOTO Strastveni poljubac o kojem bruji cijeli svijet: Taylor Swift i Travis oduševili obožavatelje

Foto: Profimedia
1/10
12.02.2024.
u 08:45

Kansas Chiefsi stigli su do četvrtog naslova u posvijesti Super Bowla, a njegova igrača Travisa Kelcea došla je podržati i djevojka Taylor Swift koja je sve vrijeme navijala iz publike s prijateljima. Kasnije, nakon pobjede došla ga je strastveno poljubiti, a o njihovu poljupcu sada bruji cijeli svijet.

Jedna od najpopularnijih američkih pjevačica Taylor Swift u nedjelju je došla s društvom na utakmicu američkog nogometa Super Bowl podržati dečka igrača Chiefsa Travisa Kelcea s kojim je već neko vrijeme u ljubavnom odnosu. Njezinu reakciju na najvećem sportskom događaju i spektaklu u SAD-u zabilježile su mnoge kamere. Taylor je strastveno navija za svog dečka, a društvo su joj pravile slavne prijateljice Blake Lively, Lana del Rey...

Prema pisanju stranih medija šuškalo se da će Travis zaprositi Taylor na Super Bowlu, ali do toga nije došlo. Nakon pobjede Chiefsa, Travis je strastveno poljubio svoju bolju polovicu Taylor Swift što j definitivno oduševilo njihove obožavatelje. 

Podsjetimo, i ove godine održane je Super Bowl, a njegovo poluvrijeme je doista poseban spektakl za gledatelje te o njemu definitivno bruji cijeli svijet. Ove je godine nastupio američki pop pjevač Usher koji je u više od 10 minuta izveo svoje najveće hitove, a na pozornicu sa sobom je doveo čak i Aliciju Keys, Ludacrisa, Lil' Jona. Prethodnih godina su na pozornici nastupila i druga velika imena, a zabilježeni su i poneki incidenti.

 

1/4

VEZANI ČLANCI: 

 

Pitanje koje svih zanima zasigurno jest koliko izvođači na poluvremenu Super Bowla zarade? Kako navodi USA Today, za 12 do 15 minuta nastupa, izvođači poput Rihanne, Madonne, Aerosmitha, Ushera i ostalih ne dobiju tek određenu svotu koju uvjetuje sindikat, ali ona je minimalna naprema onih koje inače zarade po nastupu.

No NFL ipak za nastup na poluvremenu izdvoji više milijuna dolara kako bi napravili pravi spektakl. Forbes je tako naveo da cijela produkcija košta oko 10 milijuna dolara, a navodno je The Weekend 2021. godine iz svog džepa platio sedam milijuna dolara za show.
Pitanje koje također svih intrigira jest kako im se to uopće isplati? Računica je zapravo jednostavna. Poluvrijeme Super Bowla je jedna od najvećih pozornica u SAD-u, a izvođače gleda više od 100 milijuna gledatelja diljem zemlje.

- Najveća čast u mom životu je to što napokon mogu prekrižiti nastup na Super Bowlu sa svoje liste želja - nedavno je izjavio i sam Usher. Podsjetimo, prošlogodišnji nastup Rihanne je bio najgledaniji u povijesti te ga je pratilo više od 120 milijuna gledatelja. Njezine pjesme na streaming servisima su postale vrlo popularne. Lady Gaga također je dobila na popularnosti nakon svog nastupa 2017. godine te joj je prodaja albuma i pjesama skočila za čak 1000 posto nakon toga.

 

VIDEO: Nakon prisnih fotki s producentom Ella Dvornik objavila znakovitu poruku: 'Kako je bilo dobro...'

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
09:20 12.02.2024.

Stvarno smo oduševljeni, život je sada ljepši, bogatiji i sigurniji. Dajte još jedan poljubac da se pretvori u raj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije