Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapišite datum

FOTO Nakon trijumfa na Superbowlu, Beyonce u Zagrebu!

beyonce (1)
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/10
04.02.2013.
u 09:15

Informacija je objavljena na njezinoj službenoj internetskoj stranici. Ulaznice će u prodaji biti od 6. veljače.

Beyoncé stiže u Zagreb! U organizaciji Adria Entertainmenta 17. travnja nastupit će u Areni. Pretprodaja ulaznica počinje 6. veljače, a po cijeni od 220 pa do 800 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima.

Prva po Billboardu

 Nakon fantastičnog nastupa na Pepsi SuperBowlu u New Orleansu (Louisiana), Beyoncé je i službeno započela svjetsku turneju “The Mrs. Carter Show”, Ovo joj je nakon tri godine prva turneja, a obuhvatit će dvadeset europskih gradova. Uz Zagreb, nastupit će u Dublinu, Berlinu, Parizu te održati čak četiri uzastopna nastupa u O2 u Londonu. Turneja će trajati godinu dana, a u drugom dijelu posjetit će Latinsku Ameriku, Australiju i Aziju.

 Njezina posljednja turneja “I am... World Tour” uključivala je više od sto koncerata u 32 zemlje i kao takva zauzela prvo mjesto na Billboardovoj ljestvici “Hot Tour chart”. Očekuje se da će ova turneja biti najveća dosad.

 Zagrebački fanovi, dakako, jedva čekaju njezin četvrti posjet Hrvatskoj. Beyoncé je bila prva svjetska zvijezda koja je 2009. rasprodala zagrebačku Arenu, pa nema dvojbe da će to ponoviti. Iste godine dogodio se i incident u Dubrovniku. Beyoncé i njezin suprug Jay-Z izlazili su iz restorana, a njihov tjelesni čuvar nasrnuo je na fotoreportera te je uhićen. Zbog remećenja javnog reda i mira privremeno mu je oduzeta putovnica. Incident nije spriječio svjetsku divu da ponovno 2011. dođe u Hrvatsku. Njezina sestra Solange tom je prilikom na svom profilu na Twitteru napisala: “Hrvatska oduzima dah. To je raj na zemlji!”

 Priča o imenu

Sama Beyoncé lani u travnju na stranici beyonce.tumblr.com objavila je fotografije s odmora u Hrvatskoj dok je bila trudna. Na jednoj od njih Beyoncé sa suprugom stoji pod drvetom, plavim bršljanom, po kojemu je njezina kći Blue Ivy dobila ime. Gradonačelnik Hvara Pjerino Bebić u znak zahvalnosti za sjajnu promociju malenoj je dao status počasnog građana Hvara.

 

>>VIDEO Beyonce u izazovnoj haljinici otpjevala himnu, ali uživo!

 

Ključne riječi

Komentara 4

UR
urbano
16:29 04.02.2013.

nevjerovatan nastup,priredila je pravi show !!! svaka joj cast

IV
ivopivo
20:43 04.02.2013.

pravi trijumf,nekoliko striptizeta vrti guzicama i prodaje skupe reklame, urbano ja takav nevjerojatan nastub mogu pogledati svaku vecer u lokalnom strip joint samo bolji i bez reklama,

Avatar billybull
billybull
13:06 05.02.2013.

kakvog trijumfa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije