Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni život trenera Dinama

FOTO Jeste li vidjeli zgodnu suprugu Sergeja Jakirovića? Radi u zdravstvu i velika mu je podrška

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige, igrači u obilasku stadiona
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
04.04.2024.
u 11:46

Sergej je obiteljski čovjek, a on i zgodna Marina u braku su dobili dvojicu sinova. Samozatajnu suprugu rijetko se može vidjeti na nogometnim utakmicama.

GNK Dinamo Zagreb u jučerašnjem polufinalu hrvatskog nogometnog kupa pobijedio je splitski Hajduk i prošao u finale, gdje će igrati protiv Rijeke. Zagrebačke Modre na klupi je predvodio Sergej Jakirović (47), koji je u klub stigao početkom sezone upravo s Kvarnera. Trener Dinama svoj privatni život skriva kao zmija noge, ali javnost je upoznata s njegovom ženom, Marinom Jakirović

Sergej je obiteljski čovjek, a on i Marina u braku su dobili dvojicu sinova. Samozatajnu suprugu rijetko se može vidjeti na nogometnim utakmicama. Budući da živi u pretežno muškom kućanstvu, u kojem je muž nogometni trener, a sinovi kreću očevim stopama, Marina poput prave alfe preuzima brigu o kućanstvu. Međutim, uz to što obavlja domaće poslove, supruga Dinamova trenera radi kao glavna sestra na Odjelu za klinička ispitivanja u Dječjoj bolnici Srebrnjak, kako stoji na njezinu profilu na LinkedInu, prije čega je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu magistrirala sestrinstvo. 

Galerija: Nogometaši Dinama na zagrijavanju prije utakmice s Hajdukom

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige, igrači u obilasku stadiona
1/11

Prema City portalu, par živi u Sesvetama, a Jakirović se prošlog Božića na društvenoj mreži Instagram pohvalio sretnom obitelji. U opis fotografije sa ženom i sinovima stavio je "Sretan i blagoslovljen Božić!" uz božićno drvce te plavo srce, koje simbolizira boje kluba koji trenira. Sergeja na Instagramu prati više od sedam tisuća ljudi. Većina objava tiče se njegova posla, zbog čega su one obiteljske posebno zanimljive.

Na Odjelu za klinička ispitivanja kvalificirani su ispitivači iz područja: pedijatrije, kliničke farmakologije, toksikologije, pulmologije, alergologije, neurologije, reumatologije, kardiologije, otorinolaringologije, medicine rada i sporta. Marina tako pokazuje interes za znanošću, a na internetu se mogu pronaći i njezini radovi, kao što je "Uloga medicinske sestre u provođenju kliničkih ispitivanja".

Marina je aktivna na društvenoj mreži Facebook, gdje postavlja slike s odmora, bilo na morskim destinacijama ili usred predivnih žitnih polja. Pored toga, često ističe ljubav prema hrvatskoj domovini, objavljuje zajedničke trenutke s obitelji i prijateljima, a među fotografijama pronašao se i grb AC Milana, prema svemu sudeći njena omiljenog nogometnog kluba. 

"Kaj je Sergej preuzeo klupu?" upitala ju je jedna prijateljica, na što je Marina u šaljivom tonu odgovorila: "Nije još".

Vezani članci:

 

Svoju trenersku karijeru Jakirović je započeo u Sesvetama, nastavio u Gorici, s kojom je 2019. zauzeo peto mjesto u HNL-u. Nakon kratke epizode u Mariboru oduševio je s mostarskim Zrinjskim kojeg je u sezoni 2021./2022. doveo do naslova prvaka Bosne i Hercegovine s čak 27 bodova više u odnosu na drugoplasiranu Tuzla City. 

Od studenog prošle godine Jakirović je trenirao Rijeku, a na klupu Dinama sjeo je u kolovozu prošle godine. Kao bivši nogometaš do igračkoga umirovljenja profesionalno je nastupao za klubove iz Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Bugarske i Austrije.

Podsjetimo, Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk s 1-0, golom Sandra Kulenovića u 15. minuti, a Rijeka je u prvom polufinalnom ogledu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici identičnim rezultatom porazila Lokomotivu golom Ivana Smolčića u 70. minuti. Ove godine finale kupa igra se na dvije utakmice, prva je 15. svibnja u Zagrebu, a uzvrat je na Dan državnosti, 30. svibnja na Rujevici.   

Video: Samo jedan igrač Dinama nije pobjegao s terena kad je Torcida provalila

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
13:54 04.04.2024.

Zgodna supruga, sjajan ugovor, dvije pobjede za redom u Splitu, još šansa za titulu prvaka, Jakir gura kao svoj na svome jer ima nogomet.

Avatar Castro
Castro
12:41 04.04.2024.

Puno srece obitelji Jakirovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije