Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno sretni

FOTO Jelena Rozga i Ivan Huljić uhvaćeni zajedno: Bezbrižno obavljali kupovinu u trgovini

Foto: Pixsell
1/16
06.02.2024.
u 12:30

U medije je isplivala fotografija pjevačice Jelene Rozge i skladatelja Ivana Huljića kako zajedno u jednoj splitskoj trgovini obavljaju kupovinu. U nastavku pogledajte fotografiju.

Splitsku pjevačicu Jelenu Rozgu i skladatelja te poduzetnika Ivana Huljića, ujedno i sina Tončija i Vjekoslave Huljić godinama u gradskim kuloarima povezuju, no oni nikada nisu komentirali ni medijske napise ni nagađanja. Vješti čitatelj Dalmatinskog portala uhvatio je dobro raspoloženu pjevačicu i najmlađeg Huljića kako su prošlog ponedjeljka u trgovini zajedno nasmiješeni i sretni kupovali namirnice, a kao i svi kupci nakon kupovine nekoliko potrepština stali su u red na blagajnu. 

Rozga je stajala ispred 11 godina mlađeg Ivana u redu, a ispred njih bilo je još nekoliko kupaca. Zajedno su čak otvorili i frižider te komentirali proizvod. Kako domaći mediji navode, nije poznato je li riječ o prijateljstvu ili nečemu više, a oboje svoje privatan život čuvaju doslovce kao zmija noge. Splićani su tako u rodnom gradu u kupovini izgledali opušteno i veselo. 

Podsjetimo, pjevačica Jelena Rozga i sin popularnog skladateljskog para Ivan Huljić prijašnjih su godina punili medijske stupce napisima o vezi, a njihovo poznanstvo seže još od 1996. godine kada je ona bila pjevačica Magazina. Najviše ih je povezalo to što je Tonči Huljić, Ivanov otac Rozgi pisao pjesme i što i dan danas surađuju pa su i obiteljski povezani.

Foto: Dalmatinski portal

VEZANI ČLANCI: 

Iako potječe iz ugledne glazbene obitelji koja je često u fokusu javnosti zbog svojih privatnih i poslovnih pothvata, Ivan Huljić intervjue ne daje gotovo nikada. Sin Tončija i Vjekoslave Huljić po prirodi je poprilično samozatajan, a na medijske istupe pristaje jedino kada za to ima dobar povod. Tako je 2022. godine u tišini iza kulisa sa svojim suradnicima pripremao glazbeni festival Fusion World Music Festival, na kojem je obnašao ulogu umjetničkog direktora.

1/3

- Kao glazbeniku, moj interes je doprinijeti razvoju glazbene industrije u okviru kulturnih i kreativnih industrija. Siguran sam da će kreativne industrije biti ključ oporavka gospodarstva Europe od posljedica recentnih kriza, a glazbena industrija, kao bitan faktor kreativnih industrija, dat će svoj progresivni učinak u postizanju tih ciljeva. Nije to moj prvi veliki festival, to je moj prvi festival generalno i poslovni izazov. Projekt Fusion bit će ogledni primjer doprinosa kako glazbenoj industriji, tako i ukupnim ekonomijama u ovom dijelu Europe, te će potvrditi, ono što mi domaći znamo i vjerujemo, da je grad Split međunarodno glazbeno i kreativno središte - kazao nam je tada Ivan Huljić. 

VIDEO: 'Optužnica je protiv mene podignuta u rekordnom roku, ja nisam imala 'radost' koja će mi pomagati'

Komentara 1

Avatar Mentat
Mentat
13:48 06.02.2024.

O radosti lipa 😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije